28 / 03 / 2024

SGK'dan 5 ilde satılık 12 gayrimenkul!

SGK'dan 5 ilde satılık 12 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Adana, Muğla, İstanbul, İzmir ve Uşak'ta bulunan 12 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 39 milyon 740 bin TL olarak belirlendi.



GAYRİMENKUL SATILACAKTIR


Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından:


Mülkiyeti Kurumumuza ait aşağıda tapu bilgileri yazılı gayrimenkullerin, Sosyal Güvenlik Kurumu Taşınmazlar Yönetmeliğinin 21, 22 ve 23 üncü maddelerine göre açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır.

Kurumumuz 2886 Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp gayrimenkul satış ihalesini yapıp yapmamakta tamamen serbesttir. Satış ihalesi ile ilgili verilen bilgiler taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi mahiyetindedir.


İhaleye katılmak isteyenler, taşınmazın İhale dokümanını, İdarenin adresinde bedelsiz olarak görebilir. Satın alınmak istenilen gayrimenkul için belirlenen Şartname satın alma bedeli; tahsilata yetkili bankalara “Sosyal Güvenlik Kurumuna ödeme yapma” talebiyle müracaatta bulunarak, “Beyana dayalı Tahsilat” menüsünden TCKN veya Vergi Numarası ile 1008 kodundan yatırılarak, Kurumun İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığının Adakale Sok. No. 30 Kızılay/ANKARA adresinden alınması zorunludur.

Teminat olarak, Devlet İhale Kanunu ile Kamu İhale Kanununda belirtilen tedavüldeki Türk parası, 19/10/2005 tarihli ve 5411 sayılı Bankacılık Kanunu kapsamındaki kurum ve kuruluşlar tarafından verilen süresiz kesin teminat mektupları, Resmi Gazete’de belirlenen günlük bedelleri üzerinden Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen devlet iç borçlanma senetleri ve bu senetlerin yerine geçen belgeler kabul edilir. Başka teminatlar kabul edilmez.

Teklif ve belgeler, İhale günü, İhale saatine kadar ihalenin yapılacağı Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı, Adakale Sok. No: 30 Kızılay/ANKARA adresine teslim edilecektir. Daha fazla bilgi almak isteyenler Kuruma ait 0312 585 61 43/585 61 45 no.lu telefonlardan bilgi alabilirler.

İhale Komisyonuna bizzat müracaat edilerek ihaleye iştirak edilir. Posta ve başka yöntemlerle ihaleye iştirak edip ihaleye katılmayan teklif sahibinin teklifi son ve kesin teklif olarak kabul edilir. İhale gün ve saatinden sonra İdareye ulaşan teklif ve belgeler değerlendirmeye alınmaz.

 

MUHTELİF İLLERDE KAYITLI SATIŞ İHALESİ YAPILACAK OLAN GAYRİMENKULLER


SGK dan 5 ilde satılık 12 gayrimenkul!


Gayrimenkullerin toplam bedeli : 39.740.000 TL


İhale ilanı için tıklayın


Haber Eskişehir Yenigün Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Adana, Muğla, İzmir, Uşak ve İstanbul'da bulunan 12 gayrimenkulünün, açık artırma yoluyla satışını gerçekleştirecek. Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının Adana, Muğla, İzmir, Uşak ve İstanbul'da satışa çıkardığı 12 gayrimenkulün muhammen bedeli 120 bin TL ile 14 milyon 283 bin TL arasında değişecek, İhaleye katılmak isteyenler, taşınmazın İhale dokümanını, İdarenin adresinde bedelsiz olarak görebilecek. Teklif ve belgeler, İhale günü, İhale saatine kadar ihalenin yapılacağı Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı, Adakale Sokok Kızılay/Ankara adresine teslim edilecek. İhale Komisyonuna bizzat müracaat edilerek ihaleye iştirak edilecek. Posta ve başka yöntemlerle ihaleye iştirak ederken, ihaleye katılmayan teklif sahibinin teklifi son ve kesin teklif olarak kabul edilecek. İhale gün ve saatinden sonra İdareye ulaşan teklif ve belgeler değerlendirmeye alınmayacak. 


Eskişehir Yenigün Gazetesi


Geri Dön