18 / 04 / 2024

Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Babak Bolourıan, Seyedehforouzes Hosseını, Seyedehfaezeh Hosseını ve Omıs Shahı Nayerı ortaklığında kuruldu.



Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Babak Bolourıan, Seyedehforouzes Hosseını, Seyedehfaezeh Hosseını ve Omıs Shahı Nayerı ortaklığında kuruldu.

Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Turistik amaçlı her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. DANISMANLIK Ticari, sinai ve yönetimsel konularda yerli ve yabancı gerçek kisilere, kamu kurum ve kuruluslarına, özel sektörde faaliyet gösteren kamu yerli ve yabancı özel sektör kuruluslarına; yürürlükteki mevzuatlar çerçevesinde yerli ve yabancı kaynaklı bilgi temin etmek. Yurtiçinde ve yurtdısında, ticari ve idari danısmanlık yapmak, yönetim hizmeti vermek. Yeni kurulacak ve kurulmus tüm isletmelerin iç ve dıs yapıları için arastırmalar yapmak ve faaliyet alanlarını gelistirmek. Yeni is planları gelistirmek, Apartman, plaza yöneticiligi yapmak. Ortakları, çalısanları ve yerli, yabancılar için Çalısma izni, ikametgah izni danısmalıgı ve basvurularını yapmak. GAYRIMENKUL Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Gayesinin gerçeklesmesi için yurt içinde ve dısında her türlü kara, deniz, hava ve demiryolu tasımacılıgını organize edebilir, yapabilir, bu amaçla her türlü nakil vasıtasını satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, isletebilir, ithal ve ihraç edebilir, araçlara akaryakıt temini ve satısı için tesisler açabilir, isletebilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir.


Geri Dön