09 / 05 / 2024

Shangri-La Hotel İstanbul açıldı!

Shangri-La Hotel İstanbul açıldı!

Shangri-La Hotel İstanbul açılışına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa; siyaset, iş ve cemiyet hayatından pek çok ünlü isim katıldı...




Asya kültürünün zarif dokunuşlarıyla tasarlanan, üstün servis kalitesi ve konukseverlik anlayışıyla konaklama sektörüne farklı bir boyut getiren Shangri-La Hotels and Resorts, Paris’in ardından Avrupa’daki ikinci otelini 11 Mayıs 2013, Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’taki eski tütün deposunun yerinde açtı. 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla, Kerry Holdings Ltd. ve Kerry Properties Ltd.’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Kerry Group’un Başkan Yardımcısı Mr. Beau Kuok ve Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa; siyaset, iş ve cemiyet hayatından pek çok ünlü isim katıldı. 


Shangri-La’nın üst düzey hizmet anlayışını İstanbul’a getirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Mr. Kuok, “Bir otelin kalbi çalışanlarıdır, Shangri-La’da konaklayan her misafiri memnun ettiğimiz ve benzersiz bir deneyim sunduğumuz sürece başarımız daimi olacaktır” dedi.


Bir tarafında, tarihin en güzel tanıklarından biri olan Dolmabahçe Sarayı’nın, diğer tarafında ise denizcilik alanında Türkiye’nin en büyük müzesi olan İstanbul Deniz Müzesi’nin yer aldığı Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un, Tarihi Yarımada’dan Ortaköy’e kadar uzanan eşsiz Boğaz manzarasına hakim 186 odası bulunuyor. 


Lüksün yeni adresi Shangri-La Bosphorus, Istanbul, Kanton mutfağının en güzel örneklerinin sunulduğu Shang Palace; başta Japon, Güneydoğu Asya, Akdeniz ve Türk mutfağı olmak üzere Dünya mutfağının seçkin tatların yer aldığı IST TOO restoranları ile de lezzet tutkunlarını ağırlıyor. Lobby Lounge’da ise 100’den fazla Çin çayının yer aldığı çay menüsü “Tea Master” tarafından görsel bir şov eşliğinde konuklara sunuluyor. Avrupa’da ilk kez İstanbul’da yer alacak, Shangri-La Hotels and Resorts’un kendi markası CHI, The Spa ile konuklar yepyeni bir bakım ritüeliyle tanıştırıyor. Konukların gerçek bir Spa deneyimi yaşayacakları CHI, The Spa, yalnızca Uzakdoğu masajlarının iyileştirici etkisi, sunduğu bakım ve uygulamalarla değil ambiyansıyla da fark yaratacak.


Geri Dön