28 / 03 / 2024

Sheraton, Adana'yı turizm merkezi haline getirecek!

Sheraton, Adana'yı turizm merkezi haline getirecek!

Genel Müdür Marc Wozniak: "Sadece iş dünyasına değil, her kesime hitap eden bir oteliz" "Uluslararası otellerin açılmasıyla Adana zaman içerisinde Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelebilir"...




Adalı Holding ile Starvvood Hotels & Resorts git Vrişimiyle kurulan 240 odalı Sheraton  Adana  misafirlerini bekliyor. Genel Müdür Marc Wozniak: "Sadece iş dünyasına değil, her kesime hitap eden bir oteliz" "Uluslararası otellerin açılmasıyla Adana zaman içerisinde Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelebilir" Adalı Holding ile Starvvood Hotels & Resorts VVorldvvide'nin girişimiyle kurulan ve 28 Aralık 2013'ten itibaren kapılarını açan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor. Sheraton Oteli Genel Müdürü Marc Wozniak, yaptığı açıklamada, otelin, Adana'nın merkezinde, Seyhan Nehri kıyısında özel bir lokasyonda yer aldığını söyledi Adanalı Adalı ailesi ile Starvvood'un bir araya gelerek Adana için çok özel ve güzel bir otel yaptıklarını belirterek, "İkonik, kendine özgü bir binamız var. Adana'da, Adana'nın sembolü olan, bu şekilde iki yapı var. Biri Sabancı Camisi, bir tanesi de Sheraton Adana Otel. 


Zaten Londra'da International Hotel & Property Avvards'dan, 'Avrupa'nın En İyi Otel Mimarisi' dalında 'Uluslararası Gayrimenkul Ödülü' aldı. Sektörde her yıl bir çok ödül veriliyor ve biz bunların hepsinde yer almak istiyoruz" dedi. Uluslararası bir marka olarak Hilton'dan sonra Sheraton markasının Adana'ya geldiğini ifade eden VVozniak, "İki önemli uluslararası markadan sonra birçok uluslararası marka yatırım yapmak için Adana'ya gelecek. Adana aslında bilindiği gibi turisderin rağbet gösterdiği bir yer değü. Ancak, uluslararası otellerin açılmasıyla birlikte zaman içerisinde Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelebilir" diye konuştu. 28 Aralık 2013'den itibaren ön açılışım yaparak misafirlerini kabul etmeye başladıklarını anlatan Wozniak, "Şu anda sınırlı olarak 60 odayla hizmet veriyoruz. 2-3 ay içerisinde büyük bir açılış yapacağız" dedi. VVozniak, otellerinin açılmasıyla sektörde büyük bir istihdam yarattıklarını ve gençleri iş sahibi yaptıklarını anlattı. 


Hürses Gazetesi 


Geri Dön