23 / 04 / 2024

Sheraton Adana nerede

Sheraton Adana nerede

Adalı Holding ile Starwood Hotels & Resorts Worldwide' nin girişimiyle kurulan ve 28 Aralık 2013' ten itibaren kapılarını açan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor...

Sheraton, Adana'yı turizm merkezi haline getirecek!

Genel Müdür Marc Wozniak: "Sadece iş dünyasına değil, her kesime hitap eden bir oteliz" "Uluslararası otellerin açılmasıyla Adana zaman içerisinde Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelebilir"...

Sheraton Adana misafirlerini bekliyor!

Adalı Holding ile Starwood Hotels & Resorts Worldwide' nin girişimiyle kurulan ve 28 Aralık 2013' ten itibaren kapılarını açan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 nerede?TOKİ Tufanbeyli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuruları ne zaman başlıyor? İşte TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detayl

TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Sarıçam 2019 nerede?TOKİ Adana Sarıçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Sarıçam 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Sarıçam 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ Adana Sarıçam 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Adana Sarıçam projesinde 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi nerede?

Ödemelerine göre 240 aya kadar vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekl kura çekilişi nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Adana Yenikent nerede?

187 konut ve 39 ofisten meydana gelen Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesi Ziyapaşa Bulvarı'nda yükseliyor. Peki, Adana Yenikent nerede?

Adana kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Adana’da Sheraton oteli konferans salonunda Adana’nın Kentsel Dönüşüm Sorunu’nun tartışıldığı bir toplantı yapıldı. Toplantıyı 600 kişinin izlemesi, kentsel dönüşüm sorununun Adana için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Adana Modern Şehircilik Ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın gerçekleşecek!

Türkiye genelinde çok sayıda ilde yapılması planlanan, Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin ilki Adana’da gerçekleştiriliyor. Zirve, 26 Şubat 2015 tarihinde, Sheraton Oteli’nde, saat 13:00-18:00 arasında gerçekleştirilecek..

Adana Kız Kalesi Asude Evleri nerede?

Adana Kız Kalesi Asude Evleri yeşil alan için 12 bin metrekare ayırdı. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren Adana Kız Kalesi Asude Evleri nerede?

Akçura Konutları Adana nerede?

6 dönüm arazi üzerinde yükselen Akçura Konutları projesi Göregen Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan Akçura Konutları Adana nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Adana Kulak Kent Evleri nerede?

Adana Kulak Kent projesi toplam 18 blok halinde yükseliyor. 67 bin 187 metrekarelik alan üzerinde yayılan Adana Kulak Kent Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Sheraton Adana nerede Haberi

Sheraton Adana nerede


Adalı Holding ile Starvvood Hotels & Resorts girişimiyle kurulan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor. Genel Müdür Marc Wozniak: "Sadece iş dünyasına değil, her kesime hitap eden bir oteliz" "Uluslararası otellerin açılmasıyla Adana zaman içerisinde Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelebilir" Adalı Holding ile Starwood Hotels & Resorts Worldwide'nin girişimiyle kurulan ve 28 Aralık 2013'ten itibaren kapılarını açan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor. 


Sheraton Oteli Genel Müdürü Marc Wozniak, yaptığı açıklamada, otelin, Adana'nın merkezinde, Seyhan Nehri kıyısında özel bir lokasyonda yer aldığını söyledi Adanalı Adalı ailesi ile Starwood'un bir araya gelerek Adana için çok özel ve güzel bir otel yaptıklarını belirterek, "İkonik, kendine özgü bir binamız var. Adana'da, Adana'nın sembolü olan, bu şekilde iki yapı var. Biri...