23 / 04 / 2024

Shopping Fest 6-28 Haziran 2015'te!

Shopping Fest 6-28 Haziran 2015'te!

İSF'den yapılan açıklamaya göre, gelecek yıl 6-28 Haziran tarihlerinde beşincisi düzenlenecek İstanbul Shopping Fest (İSF), perakende sektörünün büyük markalarını bir araya getirecek. Festivalin hazırlıkları devam ediyor...




Dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence festivallerinden biri olmayı hedefleyen İstanbul Shoppig Fest'in (İSF) beşincisi için hazırlıklar başladı. 


İSF'den yapılan açıklamaya göre, gelecek yıl 6-28 Haziran tarihlerinde beşincisi düzenlenecek İstanbul Shopping Fest (İSF), perakende sektörünün büyük markalarını bir araya getirecek. Festivalin hazırlıkları devam ederken, İSF Platform üyelerinin katılımıyla İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) düzenlenen toplantıda 5. İstanbul Shopping Fest için katılımcı markaların beklentileri paylaşıldı. 


İTO Yönetim Kurulu Başkanı ve İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın ev sahipliğindeki toplantıya, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Nevzat Kütük, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkanı Vahap Küçük ve Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Hüseyin Doğan katıldı. 


Hedef; festivalin çok daha geniş kitlelere tanıtılması


İbrahim Çağlar, toplantıda, 2015 yılında festivalden geçen yıllara oranla daha fazla katılım ve ciro hedeflediklerini belirterek, "2015 için ilk hedefimiz; yurt dışındaki etkinliklerle festivalin çok daha geniş kitlelere tanıtılması olacak. Bu sayede Shopping Fest ile İstanbul'a gelecek turist sayısını çok daha ciddi oranda artırmak istiyoruz" dedi. Tüm şehri içine alan bir katma değer oluşturacaklarını vurgulayan Çağlar, festivalin daha hareketli ve canlı geçmesi için tüm İstanbullular'ın desteğine ihtiyaçları olduğunu anlattı. 


Çağlar, Shopping Fest enerjisinin bu yıl caddedeki simitçiden en lüks alışveriş merkezine, taksiciden eğlence ve konaklama sektörüne kadar çok geniş bir alana yayılacağını da kaydetti. 


Türkiye'nin önde gelen markalarını bir araya toplayan ve alışveriş, kültür, eğlence de dahil İstanbul'un tüm değerlerini öne çıkarmayı amaçlayan İstanbul Shopping Fest'in Platform Başkanlığı'nı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İcra Kurulu Başkanlığı'nı ise İstanbul Ticaret Odası yapıyor. 



Dünya


Geri Dön