19 / 04 / 2024

Sibel Can'ın 'satmayacağım' dediği Miami'deki evi!

Sibel Can'ın 'satmayacağım' dediği Miami'deki evi!

Miami'deki evini satmayacağını söyleyen Sibel Can'ın kızı Melisa, Miami'den fotoğraflar paylaştı. Melisa'nın annesi Sibel Can'ın Miami'deki evinde arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı iddia edildi.



Geçtiğimiz Kurban Bayramı'nı çalışarak geçiren ve ağustos ayında Antalya uçağına binmeden önce İstanbul Havalimanı'nda fotoğraflanan ünlü şarkıcı Sibel Can, Miami'deki evini satma kararıyla ilgili iddialar "Öyle bir şey yok, evimi satmıyorum" demişti.

Doğal güzelliği ve hanım hanımcık tavırları ile dikkat çeken Sibel Can'ın kızı Melisa, Miami'den fotoğraflar paylaştı. İnstagram fotoğraflarıyla dikkat çeken Melisa'nın, annesi Sibel Can'ın Miami'deki evinde arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı söylentiler arasında..

Sibel Can ın satmayacağım dediği Miami deki evi!

Takvim'den yer alan habere göre; Sibel Can'ın kızı Melisa, Miami'ye gitti. Koronavirüs salgını nedeniyle Sibel Can'ın Miami'deki evini satmaya karar verdiği söylenmişti. Can ise bu iddialara geçtiğimiz ağustos ayında, "Öyle bir şey yok, evimi satmıyorum" diye cevaplamıştı. 

Sibel Can ın satmayacağım dediği Miami deki evi!

Bir süredir Miami'den fotoğraflar yayınlayan Sibel Can'ın kızı Melisa Ural'ın fotoğraflarından sonra Sibel Can'ın Miami'deki evi merak konusu oldu. İşte Sibel Can'ın yıllar önce Miami'de bulunan evinden verdiği poz...


Geri Dön