26 / 04 / 2024

Side'nin tarihi ve kültürü Rusya'da tanıtılacak!

Side'nin tarihi ve kültürü Rusya'da tanıtılacak!

Rus seyahat acentesi, Side antik kentinin Moskova ve St. Peterburg'da tanıtımına yönelik çalışmasını tamamladı. Tanıtım, tarih, kültür ve arkeoloji alanlarına yönelik çalışmaların fotoğraflarla anlatımını kapsıyor...



Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Katerina Baranov, "Seyahat acentemiz kültür, tarih, arkeoloji ve inanç turizmine yönelik hizmet veriyor. Son 3 yıldır Rus turistlerin kültür turizmi kapsamında Side'ye ilgileri arttı. Müşteri yoğunluğunuz genelde Moskova ve St. Petesrburg'daki entelektüel turistler. 


Entelektüel turistler genelde Türkiye'deki tarihi ören yerlerine ilgi gösteriyor. Bu konuda Antalya sahil turizminde hem de kültür, tarih ve arkeoloji turizminde bir bütün oluşturuyor" dedi. 

us seyahat acentesi, Side antik kentinin Moskova ve St.Peterburg'da tanıtımına yönelik fotoğraflarla çalışmasını tamamladı. Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Katerina Baranov, Side'de kültür, tarih ve arkeoloji turizminin tanıtımına yönelik çalışmaları tamamladıklarını söyledi. 


FOTOĞRAF ÇALIŞMASI


Antik kentte fotoğraflama çalışmasını Rus fotoğrafçı Natalia ve Rus turistlerle birlikte yaptıklarını belirten Baranov, çekimleri Apollon Tapmağı, antik tiyatro, büyük hamam, Athena Tapınağı, Tüke Tapmağı, Piskoposluk Sarayı, portikli yol, Bizans hastanesi, devlet agorası, Side Müzesi, Seleukeia, Manavgat Şelalesi ile Side dışında Xanthos antik kentinde yaptık. Rus seyahat acentesi Mobaly, Side'nin Moskova ve St.Peterburg'da tanıtımına yönelik fotoğraf çalışmasını tamamladı.


Sabah 


Geri Dön