20 / 04 / 2024

Sielsi İnşaat Gayrimenkul Elektrik Elektronik ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sielsi İnşaat Gayrimenkul Elektrik Elektronik ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurullah Okumuş tarafından kuruldu. 



Sielsi İnşaat Gayrimenkul Elektrik Elektronik ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurullah Okumuş tarafından kuruldu. 

Sielsi İnşaat Gayrimenkul Elektrik Elektronik ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT:Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri. ELEKTRİK VE ELEKRONİK:Elektronik sanayiinin gerektirdiği bilcümle yatırım, tasarruf, ve faaliyetlerde bulunmak her türlü elektronik malzemelerin, elektronik ürünlerin, elektronik devre kapayıcılarının, elektronik devre açıcılarının, dirençlerin, elektronik paketlerin, elektronik kumanda cihazlarının, elektronik cihazların, elektronik cihaz yedek parça ve aksamlarının imal ,alım satımı, ithal ve ihracı, toptan veya perakende pazarlanması, elektronik cihaz ve aletlerinin bakım ,onarım, tamir ve servis hizmetlerinin sunulması, b- Endüstriyel elektronik , elektro mekanik ve otomasyon kontrol cihazlarının üretimi, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak, c- Mikro bilgisayar cihazlarının ve yan ürünlerinin alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak, d- Bilgisayar teknolojisine bağlı basılı eserlerin, programların, eğitim ve öğretim araçlarının alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak HIRDAVAT:a. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. b. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. c. Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Her nevi sınai yarı mamul ve mamul; matkap uçları, elmas matkap uçları, raybalar, kesici ağızlar, bıçaklar, testere ağızları, her türlü el aletleri, zımpara taşları, zımpara kumu, polisaj, parlatma malzemeleri, iş makineleri, çeşitli güç ve tonajlardaki presler, vinçler, saç kıvırma ve işleme tezgahları metal işleyen makineler, profil kesme ve taşlama takım tezgahları, her nevi ölçü aletleri, kaynak makineleri, transformatörler, her nevi arabalı ve benzeri şeritler, motor yağ ve devir daim pompaları, filtre pompaları, bilyalı rulo veya makaralı rulmanlar ve bunların çeşitli aksam ve parçaların imalatı, alımı, satımı, ithalatı, ihracatını yapmak. e. Her türlü sanayi kolunda kullanılan ölçü, ayar, tamir ve bakım malzemelerinin, avadanlıklarının, teçhizat ve hırdavatın alımı, satımı, imalatı, ihracatı. f. Her türlü kilit ile ilgili ham maddenin, yarı mamullerin veya mamullerin alımını, satımını, imalini, ithalat ve ihracatını yapmak.


Geri Dön