26 / 04 / 2024

Siemens yeni mağazasını Alsancak'ta açtı!

Siemens yeni mağazasını Alsancak'ta açtı!

Siemens'in Ankara ve İstanbul'dan sonraki yeni deneyim mağazası İzmir Alsancak'ta açıldı. Alsancak Biz Elektronik, faaliyetlerine başladı.



Siemens Ev Aletleri, İzmir'deki ilk deneyim mağazasını, BSH Türkiye Üst Yönetisi (CEO) Gökhan Sığın'ın ve Siemens yetkililerinin katılımıyla düzenlenen törende açıldı.

Açılışa katılan Ebru Yalman'ın mağaza içinde bulunan canlı mutfak alanında Siemens Ev Aletleri ürünleriyle hazırladığı özel menüsü lezzet dolu anlar yaşattı ve davetliler geleceğin evlerini deneyimledi.

Siemens deneyim mağazasında yemek pişirme etkinliklerinin yapıldığı canlı mutfak alanı ile tüketicilerin solo ve ankastre tam otomatik kahve makinelerinin performansını ve teknolojilerini inceleyebilecekleri kahve deneyim alanı yer alıyor.

Ev aletlerini mobil cihazlar üzerinden kontrol edilmesini sağlayan Home Connect teknolojisini de yakından tanıma fırsatı sunan mağazada, tüm beyaz eşya ürünlerinin detaylı anlatıldığı farklı noktalar yer alıyor.

Siemens'in konsept mağazaları, tüketicilerine markanın zengin ürün çeşitliliğini, ürünlerin özelliklerini ve yenilikçi teknolojilerini deneyimlemelerini sağlayıp özel bir satın alma tecrübesi yaşatıyor.


Geri Dön