25 / 04 / 2024

Sıfır km Volkswagen Crafter modelleri kaç TL? İşte Volkswagen Crafter 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Volkswagen Crafter modelleri kaç TL? İşte Volkswagen Crafter 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

2023 model, sıfır km Volkswagen Crafter'in Şubat ayına ait fiyat listesi açıklandı. Peki Volkswagen Crafter modellerinin fiyatları ne kadar oldu? İşte Volkswagen Crafter 21 Şubat 2023 fiyat listesi...



Ticari araç kullanıcılarının istekleri doğrultusunda geliştirilen ve tasarlanan Volkswagen Crafter ailesinin Şubat ayına ait fiyat listesi açıklandı. Peki sınıfının şehir içi kullanıma en uygun araçlarından olan Crafter modellerinin fiyatları ne kadar oldu?  İşte Volkswagen Crafter 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Volkswagen Crafter konforlu, güvenli ve mutlu yolculuklar yapmak için özel olarak tasarlanırken son teknolojiye sahip sürüş destek sistemleri ile kaza risklerini azaltmaya yardımcı oluyor ve  düşük yakıt tüketimiyle tasarruf sağlıyor.

Gece mükemmel görmeyi, gündüz ise diğer sürücüler tarafından kolayca fark edilmeyi sağlayan LED farları, Crafter’ın şık tasarımıyla birleşince aracın etkileyici yüzü ortaya çıktı.  Ekstra uzun şasili modellerde bulunan köşe aydınlatmalı ön sis farları dönüşlerde görüş açısını genişletirken bir yandan da sürücülere güvenlik anlamında katkı veriyor.

Crafter Uzun Şasi modellerinde, önden ve arkadan ayrı ayrı çalıştırılabilen klima, opsiyonel olarak sunulan 8 inç Composition Media Radyo, USB girişlerine sahip yolcu koltukları gibi konfor öğeleri dikkat çekiyor. Elektrik kumandalı ön camlar, otomatik yanan farlar, içeriden katlanabilir ve ısıtmalı yan aynalar, hız limitleme özellikli hız sabitleyici, yağmur sensörü, arka park sensörü gibi güvenlik ve yardımcı sürüş özellikleri de standart olarak yer alıyor.

Sıfır km Volkswagen Crafter modelleri kaç TL? İşte Volkswagen Crafter 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Volkswagen Crafter'te opsiyonel olarak eklenebilen, yeni 8 inçlik dokunmatik ekran tercih edilebiliyor.

Sınıfında yalnızca Crafter'de bulunan 8 ileri tam otomatik tork konvertörlü vites seçeneği, yumuşak ve sarsıntısız vites geçişleri ile konfor dolu bir yolculuk ortaya koyarken ayrıca yakıt tasarrufu ve hızlı ivmelenme sağlıyor.

Yokuş yukarı kalkış sırasında, gaz pedalına yeteri kadar basılıncaya kadar sistem, aracı yerinde tutarak geri kaymasına engel oluyor. Crafter, rampa çıkış kapasitesiyle en dik yokuşları bile hiç zorlanmadan çıkabiliyor.

Peki Volkswagen Crafter'in teknik özellikleri neler? İşte Volkswagen Crafter teknik özellikleri ve 21 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön