24 / 04 / 2024

Sigg Disney Mickey Mouse mataranın fiyatı ne kadar oldu? İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sigg Disney Mickey Mouse mataranın fiyatı ne kadar oldu? İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sigg Disney Mickey Mouse matara ne kadar, kaç TL oldu? İşte Sigg Disney Mickey Mouse matara 7 Aralık 2022 fiyat listesi...



Ünlü matara markası Sigg’in çocuklar için tasarladığı Disney lisanslı mataraları rengârenk tasarımlarıyla çocukların favorisi oluyor. Sigg Disney Mickey Mouse matara, hafif ve sızdırmaz oluşu sayesinde ebeveynlerin de güvenini kazanıyor ve okul çantalarında yerini alıyor.

Dünyaca ünlü kamp malzemeleri üreticisi Sigg, okula dönüş heyecanına rengârenk su mataralarıyla eşlik ediyor. Mickey Mouse desenli Sigg su matarası, eğlenceli tasarımıyla çocukların yanlarında taşımayı sevdiği bir aksesuar haline gelirken, daha çok su tüketmelerine de katkıda bulunuyor.

Hafifliği sayesinde taşıma kolaylığı sağlayan Sigg Disney Mickey Mouse matara, sızdırmaz kapağı sayesinde çantalarda güvenle taşınabiliyor. Yüksek kaliteli alüminyum gövdesi ve BPA içermeyen, dayanıklı iç malzemesi sayesinde koku oluşumunu engelliyor ve suyun tazeliğini koruyor.

 "Mickey School" tasarımındaki yüksek kaliteli, geri dönüştürülebilir alüminyum içme şişesinin taşınması son derece kolay ve hem okul hem de boş zaman etkinlikleri için eşit derecede uygundur. Malzeme, daha güvenli bir içme deneyimi için BPA, östrojen taklit eden maddeler ve ftalatlar gibi zararlı kimyasallardan arındırılmıştır. Dökülmeye karşı korumalı çocuk şapkası kapak da kolay taşıma sağlar! SIGG Alüminyum mataraların birçok kullanım avantajı vardır. Hafif, dayanıklı, uzun Ömürlü, hijyenik, sızdırmaz. Özel iç kaplaması su bazlıdır, son derece dayanıklıdır ve hijyeniktir. Meyve asitli içecekler ve izotonik içecekler (Kan ve Tuz Seviyesini eşitleyen içecek grubu - Enerji İçeceği) için de mükemmel bir kullanım sağlar.

Peki Sigg Disney Mickey Mouse matara ne kadar, kaç TL? İşte Sigg Disney Mickey Mouse matara 7 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön