25 / 04 / 2024

Sign of the City Awards yarışması 4 Kasım'da sonuçlanacak!

Sign of the City Awards yarışması 4 Kasım'da sonuçlanacak!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının final jüri toplantısı gerçekleştirildi. Büyük yarışın sonuçları 4 Kasım'da açıklanacak.



Gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması Sign of the City 2015'de heyecan dolu son için geri sayım başladı. Sektörün profesyonellerinden ve akademisyenlerden oluşan jüri üyeleri, iki gün devam eden toplantılarla yarışmanın kazanan isimlerini belirledi. 4 Kasım'da sahiplerini bulacak ödüller için; başvuruda bulunan Türkiye'nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projeleri, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kentsel Tasarım Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Güzin Konuk başkanlığındaki profesyonellerden oluşan jüri tarafından değerlendirildi. 


YOĞUN KATILIM OLDU 

Yarışmada, 100 farklı proje ile 140'ın üzerinde başvuru değerlendirme sürecinden geçti. Yarışma kapsamında; En İyi Konut Projeleri, En İyi Ticari Projeler. En İyi Hizmet Yapıları, Mimarlık kategorilerinin yanı sıra En İyi Kentsel Tasarım, En iyi Karma Kullanımlı Proje, En İyi Dönüşüm Projesi, En Yeşil Bina, En İyi Pazarlama Kampanyası, En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi gibi kategorilerin birincileri seçildi. Jüri üyelerinin seçtiği ve oy çoğunluğuyla mutabık kalınan bir isim/kurum ise Yılın Fark Yaratanı olarak ödüle layık görüldü. 


Bursa Kent


Geri Dön