29 / 03 / 2024

Sign Of The City’de Vestel standına büyük ilgi!

Sign Of The City’de Vestel standına büyük ilgi!

Vestel, ülkemizin amiral gemisi haline gelen inşaat ve gayrimenkul sektörünün gelenekselleşme hedefiyle yola çıkan yarışması Sign Of The City’de ayrıcalıklı mutfak ürünlerini sergilediği standı ile yer aldı.



Vestel, ülkemizin amiral gemisi haline gelen inşaat ve gayrimenkul sektörünün gelenekselleşme hedefiyle yola çıkan yarışması Sign Of The City’de ayrıcalıklı mutfak ürünlerini sergilediği standı ile yer aldı. Vestel, standında yer alan çarpıcı mutfak ürünleriyle gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun da dikkatini çekti. Ağaoğlu, standı ziyaret ederek; Vestel ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldu.


Türkiye ekonomisinin en etkin büyüme alanlarından biri olan gayrimenkul sektörünün gelişmesine katkı sağlayan böyle bir yarışmanın ülkemizde gerçekleşmesinin olumlu bir gelişme olarak değerlendirdiklerini belirten Vestel Ticaret A.Ş Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Ergün Güler yarışma ile ilgili şunları söyledi: 


“Sign Of The City gibi yarışmalar sektördeki projelerin görünürlüğünü artırarak; sektörün gelişim alanlarının daha kolay fark edilmesini sağlamak açısından büyük önem taşıyor. Gayrimenkul sektöründe ileriye doğru atılan her adım doğrudan dayanıklı tüketim sektörünün gelişimine ivme kazandırıyor. Vestel olarak elektronik, beyaz eşya ve LED aydınlatma ürünlerimizle yeni kurulan ev ve ofisleri Vestellendirmek için çalışıyoruz.”



Geri Dön