26 / 04 / 2024

Sigorta Cini 10 yeni mağaza açıyor!

Sigorta Cini 10 yeni mağaza açıyor!

Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırmaya devam ediyor. Sigorta Cini bu yıl içerisinde 10 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.



Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırarak sigortanın kolay ulaşılır olmasını hedefliyor. Halen Türkiye genelinde 17 mağazada 91 çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren Sigorta  Cini, klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veriyor. Sigorta Cini CEO’su Pieter-Bas Vos, Türkiye pazarında yeni mağazalar açarak büyümeyi ve istihdamı artırarak ekonomiye katkıda bulunmayı hedeflediklerini söylüyor.


Nisan 2013’te 6,5 milyon TL sermaye ile kurulan marka, 2014 yılı sonunda İstanbul, Ankara, İzmir, Çorlu ve Kocaeli’ndeki 15 mağaza ile yatırımını 19,9 milyon TL’ye çıkardı. Pieter-Bas Vos’un verdiği bilgiye göre, bu yıl içerisinde İstanbul, Antalya, Adana, Gaziantep, Trabzon, Samsun, Eskişehir, Bursa, Kayseri, Denizli gibi şehirlerde 10 yeni mağaza açılması hedefleniyor. Pieter-Bas Vos, şunları söylüyor: “Mağazalarımızı bulundukları lokasyonlarda çekim merkezi haline getirmeyi ve ‘mahallenizin sigortacısı’ olmayı hedefliyoruz. Mağaza sayımızı hızla artırarak sektörün ve poliçe hacminin büyümesine katkı sağlamayı hedefliyor, sigorta bilincinin ülke çapında yükselmesine katkıda bulunarak pastayı büyütmeyi amaçlıyonız.”


Sigorta Cini, böylece yıl sonuna kadar 13,5 milyon TL daha yatırım yaparak mağaza sayısmı 25’e ve toplam yatırımı ise 33 milyon TL’ye çıkarmayı planlıyor. Şirket, Asa Sigorta, Ergo, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Genel Sigorta, Aksigorta ve NN Hayat ve Emeklilik ile birlikte çalışıyor. Pieter-Bas Vos, müşterilerini ve uzun dönemli hedefler doğrultusunda önümüzdeki dönemde iş ortaklıklarını da artırmayı istediklerini ifade ediyor.


Ekonomist


Geri Dön