28 / 03 / 2024

sigorta cini mağazaları

sigorta cini mağazaları

Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırmaya devam ediyor. Sigorta Cini bu yıl içerisinde 10 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Sigorta Cini'nin hedefi her ile mağaza!

Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter Bas-Vos, 9 bin müşteriye, 14 bin poliçeye ve 7 milyon TL’lik prim büyüklüğüne ulaştıklarını söyledi. Pieter Bas-Vos, Türkiye’de sigortacılığın olumlu yönlerini henüz bilinemediğini de sözlerine ekledi

Sigorta Cini 5. mağazasını Bağdat Caddesi 'nde açıyor!

Pieter Bas-Vos, “Aralık ayının son haftasında bininci poliçemizin imzalanmasını kutladık. İnsanların dikkatini çekmeyi başardık. Şimdi de 5. mağazamızı Bağdat Caddesi ’nde Şaşkınbakkal ’da açıyoruz" dedi

ING ‘Sigorta Cini’ ile AVM’lere girdi!

Sigorta bilincini artırmak amacıyla halkın en fazla uğrak yerleri arasında yer alan AVM’ler artık sektörün yeni satış kanalı. ING Grubu ‘Sigorta Cini’ ile dünyada ilk olan sigortacılıkta mağaza modelini Türkiye’de 70 ile yayacak...

Alışveriş merkezlerinde sigorta satışı dönemi başlıyor!

Sigorta Cini mağazaları ile artık ayn ayrı acentelerden teklif almak, ürün içeriği hakkındaki sayfalarca bilgi arasında ihtiyaçları tespit etmek ve doğru seçeneği bulmak gibi kafa karıştıran detaylar ortadan kalkıyor.

Sigorta Cini Mağazaları AVM'lerde hizmete başladı!

Hollandalı ING Grubu tarafından Türkiye pazanna kazandırılan ve tüketicilerin bütün sigorta ihtiyaçlarını tek bir noktadan çözümlemeyi amaçlayan Sigorta Cini Mağazaları, alış veriş merkezlerinde hizmete girdi..

Sigorta Cini yeni mağazasını Gebze’de açtı!

Sigorta Cini son mağazasını Gebze’de açtı. Şirket yeni mağazasıyla birlikte Kocaeli’deki ikinci mağazasını da faaliyete geçirmiş oldu.

Sigorta Cini beklenmedik olaylara karşı evleri güvence altına alıyor!

Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri, “Mahallenizin Sigortacısı” Sigorta Cini, beklenmedik olaylara karşı evleri güvence altına alıyor. Üstelik günde 1 TL’den başlayan fiyatlarla…

Sigorta Cini 10 yeni mağaza açıyor!

Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırmaya devam ediyor. Sigorta Cini bu yıl içerisinde 10 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Sigorta Cini'nin hedefi her ile mağaza!

Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter Bas-Vos, 9 bin müşteriye, 14 bin poliçeye ve 7 milyon TL’lik prim büyüklüğüne ulaştıklarını söyledi. Pieter Bas-Vos, Türkiye’de sigortacılığın olumlu yönlerini henüz bilinemediğini de sözlerine ekledi

Sigorta Cini mağaza sayısı 13'e yükseldi!

ING Grup’un Türkiye’deki banka ve sigorta dışındaki üçüncü yatırımı olan Sigorta Cini, Türkiye genelinde 13 mağazaya ulaştı. Hızlı büyüyen şirket, yılsonunu 20 mağaza ile tamamlamayı planlıyor.

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

sigorta cini mağazaları Haberi

sigorta cini mağazaları

Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırarak sigortanın kolay ulaşılır olmasını hedefliyor. Halen Türkiye genelinde 17 mağazada 91 çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren Sigorta  Cini, klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veriyor. Sigorta Cini CEO’su Pieter-Bas Vos, Türkiye pazarında yeni mağazalar açarak büyümeyi ve istihdamı artırarak ekonomiye katkıda bulunmayı hedeflediklerini söylüyor.


Nisan 2013’te 6,5 milyon TL sermaye ile kurulan marka, 2014 yılı sonunda İstanbul, Ankara, İzmir, Çorlu ve Kocaeli’ndeki 15 mağaza ile yatırımını 19,9 milyon TL’ye çıkardı. Pieter-Bas Vos’un verdiği bilgiye göre, bu yıl içerisinde İstanbul, Antalya, Adana, Gaziantep, Trabzon, Samsun, Eskişehir, Bursa, Kayseri, Denizli gibi şehirlerde 10 yeni mağaza açılması hedefleniyor. Pieter-Bas Vos, şunları söylüyor: “Mağazalarımızı bulundukları lokasyonlarda çekim merkezi haline...