19 / 04 / 2024

Sigorta Cini Avrasya Kalite Ödülü ile onurlandırıldı!

Sigorta Cini Avrasya Kalite Ödülü ile onurlandırıldı!

" Yüz Yüze Sigorta Marketi " konseptiyle alışveriş merkezleri ve cadde mağazalarıyla hızla yaygınlaşan Sigorta Cini, Avrasya Tüketicileri Koruma Demeği tarafından Avrasya Kalite Ödülü ile onurlandırıldı.



Türkiye'de sigorta sektörüne yepyeni bir konsept getiren Sigorta Cini, sigorta yaptırmak isteyenler için; alışveriş merkezleri ve caddelerde konumlanan kolay ve hızlı ulaşılabilen ve 7 gün sabah - akşam hizmet veren mağazalanyla; sigortacılığı kolay ulaşılır ve kolay anlaşılır hale getirmeyi hedefliyor. Sektöre getirdiği bu yenilik sayesinde Sigorta Cini, Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği tarafından Avrasya Kalite Ödülüne layık görüldü ve ödül ATÜKDER Başkanı Osman Doğan tarafından Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter-Bas Vös'a 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü'nde Kale Outlet Center'da düzenlenen tören ile teslim edildi. 

Pieter-Bas Vos, törende yaptığı konuşmada, Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği'ne teşekkür ederek, "ING Grup bünyesinde kurulmuş olan Sigorta Cini; sigorta sektörüne hediye edilmiş çok yeni bir hizmet anlayışının dünyadaki ilk örneği. 

Sigorta Cini 7 farklı sigorta şirketinin ürünlerini, müşterilere kolay anlaşılır karşılaştırma tabloları ile tarafsız olarak sunarak; müşterilerin kendileri için en uygun ürüne karar verebilmesini kolaylaştıran bir hizmet sunuyor. Biz, sigorta hizmetini perakende noktalarına taşıyarak, bu hizmeti tüm tüketiciler için kolay anlaşılır ve kolay ulaşılır hale getirmek istiyoruz. Her ailenin sigortalanmayı hak ettiğine ve hayatın beklenmedik risklerine karşı korunması gerektiğine inanıyoruz. Sigortayı her aileye getireceğiz. Tarafsız uzman tavsiyesi ile size en uygun sigorta ürünlerini bulmanız için hepinizi mağazalarımıza bekliyoruz" dedi. 

İstanbul'da Metrocity, Marmara Forum, Göztepe ve Şaşkınbakkal'da; Ankara'da ise Kentpark'da mağazaları bulunan Sigorta Cini; sigortacılık hizmetini mağazalaştırarak sigortanın kolay ulaşılır olmasını hedefliyor. 

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini mağazalarında, müşteri odaklı hizmete büyük öncelik veriliyor. Sigorta Cini mağazalarına sigorta ihtiyacı ile gelen müşterilerin öncelikle sigorta ihtiyaçları kişiye özel olarak analiz edilerek, hangi ürünlere ihtiyaçları olduğu belirleniyor. 

Sunulan tarafsız danışmanlık hizmetiyle, müşteriler kendi ihtiyaç lanna en uygun sigorta ürününü bulma imkanına sahip oluyorlar. Teklif aşamasında ise poliçe evraklarında bulunan tüm detaylar müşteriler için kolaylaştınlıyor; basit, kolay anlaşılır ve kafa karıştırmayan bir sigorta hizmeti sunuluyor. 


Yenigün


Geri Dön