24 / 04 / 2024

Şile Belediyesi'nden büyük fırsat! 60 adet arsa satıyor!

Şile Belediyesi'nden büyük fırsat! 60 adet arsa satıyor!

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde yer alan 60 arsa satışa sunuldu. Peki satışa sunulan arsaların büyüklüğü kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...



Satışa sunulan arsaların metrekare birim fiyatları, 4 bin 250 TL ile 4 bin 500 TL aralığında değişiyor. KDV'siz şekilde satışa çıkarılan arsaların yüzölçümleri ise 500 metrekare ile 861 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Şile Belediyesi nden büyük fırsat! 60 adet arsa satıyor!

21 Şubat tarihinde ihalesi gerçekleştirilecek olan arsalar için taksit imkanı bulunmuyor. 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

İstanbul İli Şile Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait Balibey Mahallesinde kain aşağıda belirtilen taşınmazlar ihale ile satılacaktır. İhaleler "Balibey Mahallesi Çırak Sokak No:1 Şile/İstanbul" adresindeki Şile Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası Salonunda, aşağıda belirtilen gün ve saatte, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi ve şartmane uyarında "Kapalı Teklif Usulü" ile yapılacaktır.

Şartname bedeli 1.000,00 TL olup, şartnameler Şile Belediyesi Plan ve Proke Müdürlüğünden (Hacıkasım Mahallesi Üsküdar Caddesi Tersane Sokak No:9 Şie/İstanbul) teslim edilebilir. 

Şile Belediyesi tarafından satışa sunulan arsaların detaylı  listesi haberimizde yer alıyor...


Geri Dön