20 / 04 / 2024

Silestone, yazın canlı renklerini modern mutfaklara taşıyor!

Silestone, yazın canlı renklerini modern mutfaklara taşıyor!

Üstün anti bakteriyel korumalı, yüksek teknolojiyi estetik ile buluşturan kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone®, doğadan esinlenilen renk tonları ile yalınlığın zarafetini mutfaklarla buluşturuyor.



Üstün anti bakteriyel korumalı, yüksek teknolojiyi estetik ile buluşturan kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone®, doğadan esinlenilen renk tonları ile yalınlığın zarafetini mutfaklarla buluşturuyor. 60’ın üzerinde geniş bir renk skalasına sahip Silestone®, yazın canlı renklerini modern mutfaklara taşıyor


Doğal taşın benzersiz berraklığı ve göz alıcı parlaklığını mutfaklarında görmek isteyenlere farklı alternatifler sunan Silestone®, eşsiz özellikleri ve mutfaklara stil katan tasarımları ile özgün uygulamalara imkân sağlıyor. Doğadan esinlenilen renk tonlarıyla doğanın en saf ve dayanıklı maddesi kuvarsın gücü ve sadeliğini ileri teknoloji ile buluşturuyor. Dünyanın en büyük kuvars üretici olan Cosentino Group’un kalitesiyle birleşen dayanıklılık, çizilmezlik, anti bakteriyel koruma gibi tüm fonsiyonel özellikler mutfaklarda yapılan tüm çalışmaları keyfe dönüştürüyor. Sarı, turuncu, yeşil, pembe, kırmızı gibi canlı, yaz tonlarını mutfaklarında görmek isteyenler Silestone® ile yazın tüm canlılığını mutfaklarına taşıyor. 


İleri teknoloji ile yeniden şekillendirilen Silestone®, doğada saf halde bulunan kuvarsın aşırı sertliği ve asitlere karşı direnci nedeniyle kullanım açısından üstün bir performans gösteriyor. Gözeneksiz bir yapıya sahip olan Silestone®, kahve, şarap, makyaj malzemesi ve başka birçok gündelik ürünlerden kaynaklanan lekelere karşı da maksimum koruma sağlıyor. Mermer, granit gibi benzer katı yüzeylerden çok daha dayanıklı olan Silestone®, tezgâhları darbelere karşı ekstra koruyor. Kuvarsın doğal sertliği, reçinenin elastikliği ve üretim sırasında kullanılan özel sıkıştırma sayesinde elde edilen bu ekstra dayanıklılık, sert nesneler kullanan mutfak profesyonellerinin mutfaklarında işlerini kolaylaştırıyor. 


60’dan fazla renkte, üç farklı yüzey dokusuyla çeşitli formlarda üretilen Silestone®, çok geniş yüzeylere tek seferde uygulanabilen oldukça esnek bir ürün. Özellikle profesyonel veya kişisel mutfaklarda yaşanan en büyük sıkıntılardan biri olan hijyen problemi Silestone® ile tamamen ortadan kalkıyor. Silestone®, bakterilerin çoğalmasını engelleyen, en son jenerasyon gümüş iyonları sayesinde, benzersiz bir anti bakteriyel formüle sahip tek marka olma özelliğini taşıyor.  



Geri Dön