20 / 04 / 2024

Silivri'ye hızlı tren sözü!

Silivri'ye hızlı tren sözü!

Çalışmaları kapsamında Silivri ve Çatalca’ya giden AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, Silivrili vatandaşlara hızlı tren sözü verdi.



AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım seçim çalışmaları kapsamında Silivri ve Çatalca’ya gitti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, af isteyen bir vatandaşa yanıt veren Yıldırım, “MHP teklif verdi ama çok çalışılması lazım üzerinde. Kamu vicdanı nasıl rahatsız olmaz, onun ortaya çıkması lazım. Acele karar verirsen bu sefer başka mağduriyetler olur” diye konuştu.

Silivri garajında taksiciler tarafından karşılan Yıldırım, bölgede kullanılan kırmızı taksinin direksiyonuna geçti. Yıldırım garaj çalışanlarını ziyaret ettikten sonra ayakkabılarını boyattı. Otogar çıkışında Silivri Kız İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileriyle fotoğraf çektirdi.

Hızlı tren sözü

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunan Yıldırım, “Sadece çiçekçilikten 4 bin kişi iş sahibi olacak. İstanbul’un çiçeğini başka şehirlerden alıyoruz. Burnumuzun dibinde, Silivri’de çiçekçilik köyü var. Şimdi onu genişleteceğiz. Bütün İstanbul’u süsleyecek çiçekleri de Silivri’den almış olacağız. 4 bin kardeşimiz buradan ekmek yiyecek” dedi.

Silivri’nin önemli beklentilerinden birinin hızlı tren olduğunu ifade eden Yıldırım, ” Onu da yapıyoruz. Silivri’den Edirne’ye hızlı tren yapılıyor. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Silivri’den sonra Çatalca’ya geçti. AK Parti ve MHP Çatalca ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Yıldırım, Çatalca Meydanı’nda toplanan kalabalığa seçim otobüsü üzerinden hitap etti. Yıldırım, “Biz mümkün mertebe aday olduğumuz ilin konularını konuşacağız. Siyaseti genel başkanlar yapsın. Bizim işimiz İstanbul. Bizim işimiz Çatalca” açıklamasında bulundu.

Edirne-İstanbul hızlı trenin inşaatı başlıyor!

Silivri’ye raylı sistem müjdesi!

Silivri’ye 450 tekne kapasiteli yat limanı yapılacak!


Geri Dön