25 / 04 / 2024

edirne istanbul hızla tren

edirne istanbul hızla tren

Çalışmaları kapsamında Silivri ve Çatalca’ya giden AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, Silivrili vatandaşlara hızlı tren sözü verdi.

İmamoğlu: Bu hızla biz İstanbul'u 70-80 yılda dönüştüremeyiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul ilini, "Bu hızla biz İstanbul'u 70-80 yılda dönüştüremeyiz" dedi. İşte detaylar...

İstanbul'da konut talebi hızla artıyor!

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğinde hazırlanan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre İstanbul'da konut talebi hızla artarken fiyatlar yükselmeye devam ediyor. 

İstanbul'daki şantiyeler hızla kapatılmalı!

İnşaat-İş sendikası, koronavirüs salgını sürecinde İstanbul'daki şantiyelerin durumuna ilişkin bir rapor yayımladı. Raporda, şantiyelerin hızla kapatılması gerektiği vurgulandı...

Edirne-İstanbul hızlı trenin inşaatı başlıyor!

Çatalca'ya çok güzel projeler ve hizmetler yapacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çatalca'dan geçen Edirne-İstanbul hızlı treninin inşaatının başladığını söyledi.

Edirne'ye hızlı tren geliyor! Edirne İstanbul arası 75 dakikaya iniyor!

Başbakan Binali Yıldırım, "Edirne'ye hızlı tren geliyor. 2018 ilk aylarında kazmayı vuruyoruz" dedi. 

Konut satışları hızla artıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, inşaat sektörünün ülkemize ciddi istihdam sağladığını belirterek yatırımların ve konut satışlarının hızla arttığını açıkladı. 

Blueground New York pazarında hızla büyüyor!

1 ay ve üzeri süreli konaklama ihtiyacı içerisindeki kişiler için otel konforunda ev yaşamı sağlayan Blueground, New York pazarında hızla büyüyor.

Edirne-Kars Hızlı Tren projesine Çin finansmanı!

Edirne-Kars Hızlı Tren yatırımına ilişkin bir anlaşma gündeme geldi. Çin ile Türkiye arasında büyüklüğü 30 milyar doları bulacak bu projeye yönelik finansman anlaşmasının imzalanacağı belirtildi.

Körfez Geçiş Projesi hızla hayata geçirilmeli!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş, Körfez Geçiş Projesi'nin hızla hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

İskenderun TOKİ Konutları hızla yükseliyor!

TOKİ tarafından Hatay’ın İskenderun ilçesinde inşa edilen bin 55 konutluk projede çalışmalar hızla devam ediyor.

Ant Yapı Londra'daki projelerine hızla devam ediyor!

Ant Yapı, Avrupa'nın marka şehri Londra'da üç farklı lüks projesine hızla devam ediyor. Projeler yakın zamanda tamamlanmış olacak.

Beylikdüzü Kavaklı hızla dönüşüyor!

Beylikdüzü Belediyesi, inşaat firması işbirliği ile sosyal ve dini tesis çalışmalarına devam ediyor. Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi hızla dönüşüyor.

edirne istanbul hızla tren Haberi

edirne istanbul hızla tren

AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım seçim çalışmaları kapsamında Silivri ve Çatalca’ya gitti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, af isteyen bir vatandaşa yanıt veren Yıldırım, “MHP teklif verdi ama çok çalışılması lazım üzerinde. Kamu vicdanı nasıl rahatsız olmaz, onun ortaya çıkması lazım. Acele karar verirsen bu sefer başka mağduriyetler olur” diye konuştu.

Silivri garajında taksiciler tarafından karşılan Yıldırım, bölgede kullanılan kırmızı taksinin direksiyonuna geçti. Yıldırım garaj çalışanlarını ziyaret ettikten sonra ayakkabılarını boyattı. Otogar çıkışında Silivri Kız İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileriyle fotoğraf çektirdi.

Hızlı tren sözü

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunan Yıldırım, “Sadece çiçekçilikten 4 bin kişi iş sahibi olacak. İstanbul’un çiçeğini başka şehirlerden alıyoruz. Burnumuzun dibinde, Silivri’de çiçekçilik köyü var. Şimdi...