25 / 04 / 2024

Siltaş Marina nerede?

Siltaş Marina nerede?

Firma: Siltaş Yapı

Proje: Siltaş Marina

Siltaş Yapı imzası ile Pendik'te yükselen, özel mimarisi sayesinde tüm dairelerin deniz manzarasına hakim olduğu Siltaş Marina'da metrekare fiyatları 7 bin 500 TL'den başlıyor..



Siltaş Yapı'nın İstanbul Pendik'te konumlandırdığı yeni projesi Siltaş Marina projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. “Adalara karşı, bulutlara komşu” proje olarak tanıtılan Siltaş Marina, 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı 2 blok olarak yükseliyor.

200 konut ile 4 ticari üniteden meydana gelen projede 2+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte daire seçenekleri yer alıyor. 

Özel mimarisi sayesinde tüm dairelerin deniz manzarasına hakim olduğu Siltaş Marina'da zengin sosyal yaşam alanlarına da eyr veriliyor. Bu kapsamda projede dört mevsim yüzme imkanı bulunan yüzme havuzu, cafe kütüphane, fitness salonu, yürüyüş ve bisiklet parkuru, çocuk parkı ve basketbol sahası yer alıyor.

Siltaş Marina fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede fiyatlar ise 2+1 dairelerde 595 bin TL, 3+1 dairelerde 895 bin TL ve 4+1 dairelerde 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor. 

Lansmana özel kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Siltaş Marina'da dairelerin 2020 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Siltaş Marina nerede?

Siltaş Marina nerede?

7/24 güvenlik hizmeti ve kapalı devre kamera sistemi tarafından korunacak Siltaş Marina, eğitim kurumu, kamu kurumu, birçok AVM, ve hastanenin yanı başında yer alıyor. 

Siltaş Marina Pendik Marina’ya 2 dakika, Pendik sahile 1,5 dakika, metroya 3 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakika ve üçüncü köprü bağlantı yoluna 17 dakika mesafede bulunuyor. 

 

Tel: 444 0 289
Web: http://www.siltasmarina.com

Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön