25 / 04 / 2024

Silverline Ankastre'den kampanya!

Silverline Ankastre'den kampanya!

Silverline Ankastre buzdolabı koleksiyonu ve mutfağın tamamlayıcı ürünleri mikrodalga grubunun belirlenen modelleri fırın ile D11012X01 bulaşık makinesi sonbaharın ilk ayına özel bir kampanya ile satışta.



Yüksek soğutma performansı, geniş iç hacim ve A+ enerji sınıfı özellikleri ile Silverline Ankastre buzdolabı koleksiyonu ve mutfağın tamamlayıcı ürünleri mikrodalga grubunun belirlenen modelleri fırın ile D11012X01 bulaşık makinesi sonbaharın ilk ayına özel bir kampanya ile satışta. Stoklarla sınırlı kampanyada bu ürünler yüzde 45’e varan indirimlerle tüketicisiyle buluşuyor. 

 

Tamamen No-frost özelliğe sahip buzdolapları; sebze, meyve ve tüm yiyeceklerin besin değerini kaybetmeden uzun sürelerde taze kalmasını sağlayan buzdolapları yüzde 45’e varan indirimler üzerinden çok özel fiyatlarla tüketicisiyle buluşuyor… Silverline buzdolabı koleksiyonunun dikkat çeken özellikleri arasında özel nem kontrolü sağlayan Vitamin C Fresh sistemi, verimliliği artıran ‘Çoklu Hava Akış Sistemi’ geliyor. Kampanyanın geçerli olduğu buzdolabı modelleri R12006X01, R12028B01, R12027X01, R12034X01, R12013X01’in A+ enerji sınıfındaki soğutma teknolojisi, düşük db gürültü seviyesinde sessiz çalışma ile yüksek performans sunuyor. 


Kampanyaya dahilinde olan inox yarı ankastre D11012X01 bulaşık makinesi, 12 kişilik yemek takımı yıkama kapasitesi ile geniş ailelerin ya da kalabalık misafir ağırlayan evlerin en sevilen yardımcısı. 6 yıkama programına sahip bu modelin yüksekliği ayarlanabilir ve çıkarılabilir üst sepet,  Aqua Stop su taşma emniyeti, hızlı yıkama programı ve program erteleme, gecikmeli başlatma gibi özellikleri bir bulaşık makinesinden beklenen en can alıcı özellikler... A+ enerji sınıfı Silverline bulaşık makinesi düşük enerji tüketimi ile çevreye saygılı teknolojiye sahip... 


Mutfakta pratik ve hızlı çözümler arayanlar için özel indirimlerle kampanyaya dahil olan mikrodalga grubu üyeleri MW9018B02, MW9018W02, MW9012X01 fırın ve ızgara fonksiyonunun tüm özelliklerini sunuyor. Üstelik bu üç mikrodalga modeli için tüketicisine 3 yıl garanti süresi sunan Silverline kampanyanın tamamlayıcı ürünlerinin kalitesine de vurgu yapıyor.  ile 8 farklı pişirme fonksiyonu ve ızgara kullanımı sayesinde etten, tavuğa, sebzeden pizzaya her türlü yiyeceği çok kısa sürede pişirmek mümkün. Buz çözme özellikleri sayesinde dondurucudan çıkan ekmek, balık veya etler en sağlıklı şekilde çözdürülür.



Geri Dön