26 / 04 / 2024

Silverline Ankastre'den kişiselleşebilen kampanya!

Silverline Ankastre'den kişiselleşebilen kampanya!

Silverline Ankastre, sonbahara kişiselleşebilen kampanya ile merhaba dedi... Kampanya için bir araya getirilen Silverline ailesinin en özel modellerinden oluşan setler arasında ihtiyaca göre ürün değişimi yapılabiliyor ve tüketici kendi setini oluşturabiliyor…



Çevreye duyarlı, enerji tasarrufu yüksek, en son teknolojilerle donatılmış ürünlerin de yer aldığı kampanyada Silverline, ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan beş özel seti, çok özel fiyatlarla satışa sunuyor. Kampanyanın en önemli özelliği kişiselleşebilmesi… Tüm mutfaklara uygun, ankastre ürün ihtiyacına yönelik farklı alternatifler sunan kampanya dâhilinde, setlere dahil olan ocak, fırın ve davlumbazlar arasında ürün değişimi yapılabiliyor ve tüketici istediği ürünler ile kendi setini oluşturabiliyor. 


Silverline Ankastre, özel setlere dâhil edilebilen bonus ürünleriyle de yüzleri güldürüyor. Ekstra sessiz çalışma özelliğine sahip Silence serisi üyesi Mistro davlumbaz da bu kampanyanın en özel bonus ürünlerinden… Çizilmez cam yüzeyi ve siyah-beyaz renk alternatifleriyle Mistro, beş kademeli emiş gücü, ekstra sessiz çalışma özelliği, dokunmatik kontrol paneli ve uzaktan kumanda etme özelliğiyle fonksiyonel bir kullanım sağlıyor. Aynı zamanda her mutfağa entegre edilebilen 60 cm’lik vitroseramik ocaklar, siyah ve beyaz renk alternatifleri ile kampanyada yerini aldı. 


Kampanyaya dâhil olan tüm ürünlere 3 yıl garanti…

Özgün tasarımlarıyla dikkat çeken A  enerji sınıflı davlumbazlarında dahil olduğu, tüketicinin minimum harcama yaparak maksimum fayda elde edeceği kampanya Ekim ayı sonuna kadar geçerliliğini koruyacak… Ve en önemlisi pişirme Silverline ürün grubundan bu kampanyaya dahil olan tüm ocak, fırın ve davlumbazlar 3 yıl garanti uygulaması geçerli olacak… Silverline Ankastre'nin asla ödün vermediği kalite,estetik, verimlilik ve fonksiyonellik anlayışı bu kampanyada da tüm setlerde kendini gösteriyor...


Tasarıma 104 uluslararası ödül…

Ürünlerinde estetik ve fonksiyonelliği teknoloji ile buluşturan güçlü AR-GE ekibi, çevre ve enerji duyarlılığı yüksek ürünler ile de farklılığını ortaya koyuyor. Gerek tasarım gerekse teknolojisinde yarattığı faklılığı yıllardır dünyanın en saygın ödül kuruluşlarından aldığı ödüller ile tescilliyor. 2009 yılından bu yana katıldığı tüm yarışmalardan tasarım ve fonksiyonellik alanında ödüllerle dönen marka bugüne kadar 104 uluslararası ödülün sahibi oldu.  Plus X, Reddot, Germany Design Awards, KitchenInnovation Award ve IF Design Award  gibi önemli organizasyonlarda ödüle layık görülen Silverline Ankastre, Türkiye'de davlumbaz kategorisinde ilk ödülü alan marka olurken  2014 yılı sonunda Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülü’nü aldı. 



Geri Dön