26 / 04 / 2024

Simge Sağın 7.5 milyon TL'lik evinin manzarasıyla büyüledi!

Simge Sağın 7.5 milyon TL'lik evinin manzarasıyla büyüledi!

Şarkıcı Simge Sağın, Göksu Evleri’nde orman manzaralı çatı dubleksi evinden ayrılarak, Galata'da ilk görüşte aşık olduğu deniz manzaralı, dubleks daireye taşındı. 20 bin kira ödeyen Sağın'ın oturduğu evin fiyatı 7.5 milyon TL. 



Ünlü şarkıcı Sağın, 2020 yılında Göksu Evleri’nde orman manzaralı çatı dubleksi için 1.5 milyon TL ödemişti. Evinin tadilatı içinde 280 bin TL masraf yapan Sağın, Galata'daki evi görür görmez aşık oldu.

Simge Sağın 7.5 milyon TL lik evinin manzarasıyla büyüledi!

SATIN ALMAK İSTİYOR

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Galata’da ilk görüşte aşık olduğu deniz manzaralı, dubleks daireye taşınan Sağın, aylık 20 bin Türk Liraya kiraladığı daireyi satın almayı hedefliyor. Bir süre oturduktan sonra evi alıp almayacağına karar verecek olan Sağın, fiyatta indirim de istiyor. Çünkü iddiaya göre evin değeri yaklaşık 7.5 milyon Türk Lirası. Başarılı şarkılara imza atan  Simge, evin sahibi ile anlaşıp tapuyu alırsa stüdyosunu da evine taşıyacak. 

Simge Sağın 7.5 milyon TL lik evinin manzarasıyla büyüledi!

MANZARAYA KARŞI KİTAP OKUDU

Ayrıca güzel şarkıcı yeni evinin tadını çıkardığı anları paylaşmaktanda eksik kalmadı.  Manzaraya karşı kitap okurken poz veren Simge, bu kareleri sosyal medyadan yayınladı.

Simge Sağın kirada oturduğu evi satın aldı!

Simge Sağın Beykoz'dan ev aldı!

 


Geri Dön