28 / 03 / 2024

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başlıyor!

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başlıyor!

Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi. Tamamlandıktan sonra ise Sincan yepyeni yüzüne kavuşacak.



Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başlıyor. Görüşmelerde Sincan Belediyesi, vatandaşın muvafakati arını alacak. Vatandaş görüşmeleri tamamlandıktan sonra ise Sincan yepyeni yüzüne kavuşacak. 


GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR 


Yıllardır kanayan yara haline gelen Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerine sonunda neşter vuruluyor. 3 yıldır devam eden çalışmalar sonunda proje tamamlandı ve Sincan Belediyesi ile Toplu Konut idaresi arasında kesin protokol imzalandı. Vatandaşlarında büyük ilgi gösterdiği protokol imza törenin ardından vatandaş görüşmelerine hazırlanan Sincan Belediyesi, görüşmelere başlıyor. 4 ay sürecek olan görüşmeler için ilk etapta yer alan hak sahiplerine davet mektupları da gönderiliyor. Ulubatlı Hasan Mahallesinde 529, Saraycık Mahallesinden ise 500 hak sahibi ile masaya oturacak olan Belediye, ilk grupta 1029 hak sahibi ile görüşecek. 


GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR 


Sincan Belediyesi, vatandaş görüşmelerine başlıyor. 4 ay sürecek olan görüşmelerde toplamda 4800 hak sahibi ile görüşülecek. 


9 grupta yapılacak görüşmeler de Saraycık Mahallesi'nde bulunan 2836 Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde ise 1964 hak sahibi ile görüşülecek. Görüşmelerin bitiminde yenilemenin ilk kazması vurularak Toplu Konut idaresi ve Sincan Belediyesi Ulubatlı Hasan ve Saraycık Mahallerindeki yenilemenin startını verecek. Grup grup görüşmelere çağrılacak olan hak sahiplerinin hangi grupta yer aldıklarını öğrenmeleri için ise Sincan Belediyesi, Kentsel Yenileme Görüşme Ofisi, Ulubatlı, Fatih ve Saraycık Mahalle Muhtarlıklarına gitmesi ya da www.sincan.bel.tr adresine girmeleri gerekiyor. 30 gün boyunca burada askıda kalacak olan listelerde grubunu öğrenen vatandaşlar ise 263 89 69 nolu telefonu arayarak görüşme için randevu alması gerekiyor. 


Haber Vaktim


Geri Dön