27 / 04 / 2024

Sinop'un caddeleri yenileniyor!

Sinop'un caddeleri yenileniyor!

Sinop Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından birçok cadde ve sokak asfaltlanmaya başladı. Bu kapsamda Manolya, Çiğdem ve Badem Sokaklar ile Korucuk 50. Sokak sıcak asfaltla kaplandı.



Sinop Belediyesi Fen İşleri ekibi tarafından yürütülen sıcak asfalt kaplama çalışmaları Ahmet Muhip Dranaz Caddesi üzerinde hızla devam ederken, Manolya, Çiğdem ve Badem Sokaklar ile Korucuk 50. Sokak'taki sıcak asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.



Asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, başlatılan sıcak asfalt çalışmalarının Gelincik Mahallesi ve Ada Mahallesi'nde hızla devam edeceğini, ayrıca Mobil sahiline inen yolda da yapılan iyileştirmelerin ardından Sinop Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin Ada Mahallesi Yakamoz Sokak'taki çalışmalarının hızla sürdürüleceğini söyledi.



Ergül, bir süredir devam eden doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından Sinop merkezde asfaltlanmayan yol kalmayacağını belirterek, "Doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı birçok sokak ve ana caddemiz sıcak asfalt ile kaplandı. Aynı zamanda çeşitli nedenlerle bozulan yollarımızın iyileştirme ve sıcak asfalt kaplama çalışmaları da sürdürülmekte. Bunun yanında yine kendi bünyemizde yer alan asfalt plentimiz ile ürettiğimiz sıcak asfalt ile asfaltlama çalışmalarımız Fen İşleri ekibimizce yürütülüyor. İlk öncelikle doğalgaz çalışmalarının yapıldığı yerlerdeki asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Önümüzdeki günlerde çeşitli nedenlerle bozulan yollarda çalışmalarımız yine hızla devam edecek ve söz verdiğimiz gibi 3 yıllık süreçte de her cadde ve sokağımız sıcak asfalt ile buluşacak" dedi.




Habertürk Sinop


Geri Dön