28 / 03 / 2024

Sinpaş Aydos Country'de tatil kampanyası!

Sinpaş Aydos Country'de tatil kampanyası!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 900 adet daire yer alıyor. Sinpaş Aydos Country'de tatil kampanyası kapsamında 30 Eylül 2015 tarihine kadar Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor.



Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede fiyatlar kata ve cepheye göre farklılık gösteriyor.


Toplam 900 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 68 metrekareden başlayıp, 208 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildi.


Sinpaş GYO imzasıyla yükselen proje İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı'nın yanıbaşında bulunuyor. Projede daire teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Ödeme planı kapsamında  Aydos Country  projesinde 10 bin TL peşin ödeme ödendiğinde, kalan daire bedeli için vade farksız, banka kredisiz 30 ay taksit imkanı sağlanıyor.


Sinpaş Aydos Country'de tatil kampanyası 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam ediyor. Ev sahibi olanlar, arkadaşlarını, yakınlarını veya akrabalarını ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri hem de ev sahibi yaptıkları kişi, 2 kişilik Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor. 


Kampanyadan yararlananlar 2016 yılı boyunca istenilen zaman diliminde düzenlenen Miami ve Bahamalar gezisinden faydalanabilecek. Tatil programı; THY’nin tarifeli İstanbul-Miami uçuşunun ardından 1 gece Miami konaklamalı 4 gece Bahamalar Cruise gezisi şekilde gerçekleşecek. 1 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren her pazar İstanbul hareketle gerçekleşecek turun rotası ise şöyle: Miami-Nassau-Cococay-Key West-Miami.


Telefon: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön