26 / 04 / 2024

Sinpaş Bursa Modern'de yüzde 11 fiyat avantajı!

Sinpaş Bursa Modern'de yüzde 11 fiyat avantajı!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Bursa Modern

Bursa’nın uluslararası ödüllü ve en büyük tek konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, sizi tatil köyü konforunda bir hayata davet ediyor.



Bursa Modern projesi hakkında detaylı bilgi ve avantajlar için tıklayın


Bursa’nın en büyük konut projesi  Sinpaş GYO  Bursa Modern, bir yandan hızla genişleyen yerleşik oturma düzeni ile yeni komşularını karşılamanın mutluluğunu ve gururunu yaşarken bir yandan da özellikle büyük önem verdiği sosyal yaşam alanları ile ailelere ve gençlere tatil köyü konforunda bir hayat vaad ediyor.


Temalı yaşam projeleriyle konut anlayışına yeni bir soluk kazandıran Sinpaş GYO, özgün yaşam değerine sahip projelerinde üretim ve tasarımda standartları yukarıya taşırken, sektördeki pek çok ilkin öncüsü olmayı başarmıştır.


Sinpaş GYO, Bursa‘da çok ayrıcalıklı ve farklı yaşam alternatifleri ile sadece bir ev değil gerçek anlamda bir yuva vaad ederek, sakinlerine Bursa kent meydanına 10 dakika ulaşabilecekleri,  365 gün tatil köyü konforunda bir hayat sunuyor. 


Ottomanors, İpek Yolu ve Cevizli olmak üzere üç mahalleden oluşan Sinpaş GYO Bursa Modern, 1466 konut ile bugüne kadar Bursa’da gerçekleştirilmiş en büyük konut projesi özelliğini taşırken 2300 metre koşu ve yürüyüş parkuru, 26 bin metrekare göleti, site içi su ulaşımı, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kompleksi, spor kompleksi (basketbol, voleybol, tırmanma duvarı, kaykay ve paten pisti, çocuk oyun alanları) ile dinlenme ve güneşlenme teraslarıyla adeta sağlıklı bir yaşam üssü olma özelliği taşıyor.


Güvenli Bir Tatil için...

Bloklar bazında sondaja dayalı zemin etütleri İstanbul Teknik  Üniversitesi İnşaat fakültesi tarafından yapıldıktan sonra, Sinpaş GYO tarafından bu etüt ve laboratuvar deneyimleri neticesinde temel mühendisliği, zemin mekaniği ve bütün statik hesaplamaları oluşturuluyor. Yapı denetim firması ve Sinpaş GYO iç kalite kontrolüne tabi tutulan inşaat aşamasında en yüksek kaliteli yapı malzemeleriyle inşaatlar projelendirerek hayata geçiriyor. Binaların temelinde binlerce 15 ila 25 metreye çakılmış fore kazıkla birlikte deprem kuvvetlerini güvenli bir şekilde karşıladığı kanıtlanmış radye temel ve perde çerçeveli taşıyıcı sistem kullanıyor. Ve size yılın 365 günü güven içinde yaşayacağınız bir hayat vaad ediyor.

Konforlu Bir Tatil İçin...


Sinpaş GYO  Bursa Modern  AVM, Score Fitness & Spa, Migros, B&G Hair, Eczane Yeşim Önal, Buzz Cafe, Özel Mavi Dünya Bursa Modern Anaokulu, OXO Car Wash’ın yanı sıra yüksek hizmet kalitesiyle sunacağı, cafe-restoran, çocuk oyun ve eğlence alanları ile bölgedeki önemli bir sosyalleşme alanının öncülüğünü yapıyor. Yaşamın her anının keyifli olduğu sitede, bu konforu yılın 365 günü yaşayan ailelerden biri de neden siz olmayasınız?


Çocuk Cıvıltıları ile Dolu Bir Tatil İçin...

Çocuklarının elektronik aletler ve akıllı telefonlarla fazla zaman geçirmesi nedeni ile zihinsel, sosyal, duygusal, dilsel ve fiziksel gelişiminin olumsuz etkilendiği günümüzde Sinpaş GYO Bursa Modern ufak sakinlerine sunduğu ayrıcalıklı dünya ile de farkını gösteriyor. Açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla, , spor kompleksi ile (basketbol, voleybol, tenis, tırmanma duvarı, kaykay paten pisti, çocuk oyun alanları, bisiklet parkurları ) kendileri için her türlü konforun düşünüldüğü çocuklar, deneyimli güvenlik personeli kontrolünde zaman sınırı olmaksızın tatil döneminde gecenin ilerleyen saatlerine kadar bir tatil köyü konforunu yaşama imkanı buluyorlar.


Spor Dolu Bir Tatil İçin...

Bursa Modern, konuttan öte yaşam alanlarıyla diğer projelerden farkını ortaya koymaya devam ederken özellikle Score Fitness & Spa ile sağlıklı yaşama gösterdiği öneminde altını çiziyor. Yüzde 30’unun konut, yüzde 70’inin yeşil alan ve sosyal yaşam alanı olarak inşa edildiği Sinpaş GYO Bursa Modern bünyesinde yer alan Bursa Modern AVM içerisindeki Score Fitness & Spa ile herkes gönlünce spor yapma keyfini yaşıyor. 5.000 metrekarelik mimari yapısında; olimpik ölçülerden büyük, cam tavanlı yüzme havuzunda yaz-kış yüzmenin keyfine varabileceğiniz Score Fitness & Spa sizleri beklerken, açık havuzu, hamamı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, basketbol ve voleybol sahası ve tenis kompleksi ile sakinlerine spor dolu bir hayat vaad ediyor.  


Eğlence Dolu Bir Tatil İçin; Festival Meydanı

Daha önce Sertab Erener, Ajda Pekkan, Gülben Ergen ve MFÖ gibi pek çok ünlü sanatçının konserlerinin düzenlendiği Festival Meydanı’nda , dönemsel düzenlenen etkinliklerin yanı sıra ramazan şenlikleri, özel gün etkinlikleri, açık hava sinema günleri gibi bir çok organizasyona imza atan Sinpaş GYO Bursa Modern, toplumdaki yabancılaşmayı, selamlaşma, sohbet, muhabbet ortamlarıyla birlikteliğe dönüştürmek için sizi yılın 365 günü hayatın içerisinde olmaya davet ediyor. 


Eğitimle İç İçe Bir Tatil İçin; Bahçeşehir Koleji

Türkiye’nin sayılı eğitim kurumları arasında yer alan Bahçeşehir Koleji, Bursa Modern Kampüsü ile bünyesinde yer alan spor salonları, yüzme havuzları, sanat atölyeleri, laboratuvarlar, konferans salonu ve sergi alanları ile yaklaşık 13 bin metrekarelik alan üstünde anaokulu ve ilköğretim binaları ile çocuklarınız için kaliteli eğitim arayışına son veriyor. Üstelik evinize yürüyerek 5 dakika mesafede...



Tel: 444 1 440

Web: http://sinpasbursamodern.com/


projeye sor



Geri Dön