04 / 05 / 2024

Sinpaş Finans Şehir, yaşamın ve yatırımın yeni adresi!

Sinpaş Finans Şehir, yaşamın ve yatırımın yeni adresi!

Sinpaş Yapı, dünyanın yeni finans üssü İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında, az katlı mimarisi ve sıcak sokak konseptiyle Sinpaş Finans Şehir'i hayata geçiriyor. İşte projenin detayları...



Yenilikçi projeleriyle 43 yıldır gayrimenkul sektörünü yeniliklerle tanıştıran Sinpaş Yapı, dünyanın yeni finans üssü İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında, az katlı mimarisi ve sıcak sokak konseptiyle Sinpaş Finans Şehir'i hayata geçiriyor. Londra, New York, Dubai gibi küresel finans merkezlerinde örneği olan "finans dünyası içindeki zengin yşşam konsepti" Sinpaş Finans Şehir ile İstanbul’da hayat buluyor. Sinpaş Finans Şehir; "şehirli" konseptiyle tasarlandı. Projeyi, Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik anlattı.

 

Gayrimenkul sektöründe daima yeniliklere imza atan Sinpaş Yapı, tüm detayları titizlikle çalışılmış en yeni projesi Sinpaş Finans Şehir ile herkesin ilgisini çekecek yepyeni bir konsepti İstanbul’a armağan ediyor. Türkiye'nin finans başkenti olacak İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin komşusu Sinpaş Finans Şehir, konut, home ofis ve ticari alanlardan oluşuyor. Toplam 2 bin 650 konuttan oluşan ve ticari ünitelerin de yer aldığı projede, 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

 

Sinpaş Finans Şehir, yaşamın ve yatırımın yeni adresi!


Sinpaş Finans Şehir, İstanbul'a ne kazandıracak?

Sinpaş Finans Şehir hem konsepti hem de yatırım değeri iie İstanbul'daki projelerden farklılaşıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında, şehrin en gözde lokasyonunda yükselen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, hızla büyüyen Türkiye'nin finans nabzının attığı yer olacak. Finans Merkezi ile birlikte bölgenin değeri ve cazibesi de hızla yükseliyor. Sinpaş Finans Şehir'i, bu nitelikli bölgede, çok özel bir yapı olması gerektiğine inandığımız için tasarladık. Sinpaş Finans Şehir, kendine özgü stiliyle yepyeni bir şehir yaşamına kapı açacak. Üstelik yüksek değer kazanma potansiyeli ile de çok kazançlı bir yatırım olacak. Köprü bağlantı yolu ve yeni açılacak metro hattı ile her yere kolayca ulaşılabilecek. Sinpaş Finans Şehir, az katlı mimarisi, şehirli yaşamı, kent yaşamındaki her ihtiyaca çözüm sunan zengin donatıları ile önümüzdeki günlerde adından çok söz ettirecek.

 

Mimari olarak da yenilikler barındıracak mı?

Bulunduğu bölgenin aksine az katlı yatay mimarisiyle ferah ve özgün bir yaşam sunan Sinpaş Finans Şehir, tuğla ve taş görünümüne sahip dış cepheleriyle de ayrışıyor. Proje tüm detayları keyifle ve titizlikle çalışılmış yüksek tavanlı evleriyle müstakil bir evin rahatlığını ve ferahlığını sağlıyor. Evlerin tümünde sokağa çıkmadan sokağı hissetmenize ve yaşamanıza imkân verecek bir balkon bulunuyor. Ayrıca hiçbir projede örneği bulunmayan bir yenilik olarak, Sinpaş'ın bu projesinde her apartmanın arka cephesinde özel konseptli bir iç bahçe bulunuyor.

 

Sinpaş Finans Şehir, yaşamın ve yatırımın yeni adresi!

 

Keyifle vakit geçirilecek aktivite ve spor olanakları var mı?

 

Sinpaş Finans Şehir, 36 bin 500 metrekarelik dev şehir parkı, piknik alanları, göletler ve oturma teraslan ile yeşillikler içinde keyifle vakit geçirme imkânı sunuyor. Uzun yürüyüş yolu, koşu ve bisiklet parkurları, eğitim ve spor kompleksleri, şehir meydanı, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranları, ünlü markaların yer alacağı mağazaları ve Çarşı bölümü, Sinpaş Finans Şehir'de yaşamı çok özel kılıyor. Geniş kaldırımların olduğu sokaklarda, bisikletle dolaşmak da ayrı bir keyif olacak.

 

Açık havada yer alan kütüphane, sinema ve mutfağın yanı sıra gastronomi bahçeleri, koruluk içindeki Lezzet Meydanı, zeytin, ıhlamur ve meyve bahçeleri ile chill out lounge alanı da keyifli anlara ev sahipliği yapacak. Çocuklar da, Sinpaş'ın konsept çocuk parkı Parky'nin birbirinden eğlenceli oyun donatılarının tadını doyasıya çıkaracak. Anne-çocuk ve kuluçka salıncakları, tırmanma grupları, trambolin, tahterevalli, döner zıp zıp, fıskiyeli su parkı, kum oyun alanı, kara tahta boyama ve graffiti duvarları, aynalı yansıma duvarları, piyano basamaklar ile Sinpaş Finans Şehir'de çocuk olmaya büyükler bile özenecek.

 

İNCE ZEVKLE TASARLANMIŞ MİMARİ DOKU

 

Projenizde, malzeme kullanımında nasıl bir anlayışa sahipsiniz?

Binaların cephelerinde tuğla dokusu kullanılarak sıcak ve doğal bir his yaratması amaçlanan proje, malzeme kullanımlarında olabildiğince sadeliğe yer vererek, mimari bir bütünlük yakalayacak, ince zevkli bir mimariyle yapıların cephe ve iç mekân özelliklerinin uyumlu ve süreklilik içinde düşünüldüğü projede, trendlerden bağımsız olarak çabuk eskimeyecek mekân anlayışı, uzun yıllar kullanılabilecek doğal malzeme yelpazesiyle bir araya getirilecek.

 

Sinpaş Finans Şehir, yatırım için iyi bir tercih olacak mı?

Sinpaş Finans Şehir'in konumlandığı bölge, İstanbul'da en fazla değer kazanan lokasyonların başında geliyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ve Sinpaş Finans Şehi'de yaşam başlamasıyla bölge hızla değerini artıracak. Kısacası Sinpaş Finans Şehir hem çok özel bir yaşam, hem de yatırım fırsatını bir arada sunuyor.

 

Sinpaş Finans Şehir, yaşamın ve yatırımın yeni adresi!

 

Sinpaş Finans Şehir adres: Çakmak Mah. Şenol Güneş Bulvar, Serüven Sk. No:1 Ümraniye/İstanbul 

 

Tel: 444 1 974 

Web: http://www.sinpasfinanssehir.com 
 


Geri Dön