28 / 03 / 2024

Sinpaş GYO Ankara'ya Ege konseptini taşıyor!

Sinpaş GYO Ankara'ya Ege konseptini taşıyor!

Firma: Sinpaş GYO

Sinpaş GYO Ankara'da hayata geçirdiği projesinde Ege konseptini uygulayacak. 900 bağımsız bölümden oluşacak proje toplam 600 milyon TL maliyetle hayata geçirilecek.



Sinpaş GYO’nun butik markası Eviya Gayrimenkul’un İstanbul'da kullandığı Ege konseptini şimdi de Ankara'da hayata geçirmeye hazırlanıyor.


Ege konseptini İstanbullulardan sonra Ankaralılar ile buluşturacak olan  Sinpaş GYO  Çankaya'da 900 bağımsız bölümden oluşan yeni bir projeye imza atıyor.


Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan proje 600 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. Sinpaş GYO Ege konseptini Ankara'da da hayata geçirecek.


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gecamar "Daha önce hayata geçirdiğimiz Ege Yakası projesi çok iyi gitti ve yüzde 95’i satıldı. Ankaralılar da Ege’yi çok seviyor. Bu nedenle bu projeyi Ankara’ya çok yakıştırdık. Çankaya’da Sinpaş GYO’nun kendi arazisi üzerinde eğimli bir vadide hayata geçireceğiz" şeklinde açıklama yaparak projenin lansmanını ruhsatlandırma tamamlandıktan sonra ekim veya kasımda yapılacağını belirtti.


Tel: 444 1 440

Web: http://sinpasgyo.com/


Geri Dön