18 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Ankara'da Ege rüzgarı estirecek!

Sinpaş GYO Ankara'da Ege rüzgarı estirecek!

Firma: Sinpaş GYO

Sinpaş GYO'nun Ankara'da hayata geçireceği yeni projesi 600 milyon TL'lik maliyetle yükselecek. Ege konseptini uygulanacağı proje 900 bölümden oluşacak.



İstanbul’da Ege konseptini hayata geçiren Sinpaş GYO, bu konsepti Ankara’ya da taşıyor. Sinpaş GYO’nun butik markası Eviya Gayrimenkul’un İstanbul’da hayata geçirdiği Ege konsepti şimdi kendini Ankara’da gösterecek. 


İstanbullular’ın ardından Ankaralılar’ı da Ege konseptli bir proje ile buluşturacaklarını belirten  Sinpaş GYO  Genel Müdürü Seba Gacemer, Çankaya’da 120 bin metrekare satış alanına sahip 900 bağımsız bölümden oluşacak projenin maliyetinin 600 milyon lira olacağını söyledi.


‘Yabancıya satış ihracattır’

İzmir Alaçatı’da gazetecilerle bir araya gelen Gacemer “Daha önce hayata geçirdiğimiz Ege Yakası projesi çok iyi gitti ve yüzde 95’i satıldı. Ankaralılar da Ege’yi çok seviyor. Bu nedenle bu projeyi Ankara’ya çok yakıştırdık. Çankaya’da Sinpaş GYO’nun kendi arazisi üzerinde eğimli bir vadide hayata geçireceğiz” dedi. Projenin lansmanı ise ruhsatlandırma tamamlandıktan sonra ekim veya kasımda yapılacak. 2015 yılı performansı ile ilgili bilgiler veren Seba Gacemer “2015’te 800 milyon lira ciro ve bin 500 konut satışıyla yılı tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. 


Gacemer özellikle yabancıya satılan konutların ihracat girdisi olarak değerlendirilmesinin sektör açısından oldukça önemli olduğunu da belirterek  “Yabancıya konut satışı bir ihracat girdisidir. 


Bu kişiler konut alarak ülkeye döviz sokuyor. Bu evleri satarak tekrar ülkelerine dönme oranı çok düşük seviyede. Bu konuyu  gerekli kişilerle bir araya gelerek anlatıyoruz. Kaygıların yersiz olduğunu söylüyoruz. Konut ve yapı sektörü Türkiye için büyük bir ihracaat kalemidir” diye konuştu.




http://sinpasgyo.com/


444 1 440


Geri Dön