19 / 04 / 2024

Ege rüzgarı 600 milyon liraya Ankara'da esecek!

Ege rüzgarı 600 milyon liraya Ankara'da esecek!

Eviya Gayrimenkul markasıyla İstanbul'da Ege konseptli proje geliştiren Sinpaş GYO, Ankara'ya da benzer bir proje yapmaya hazırlanıyor. Çankaya'da yükselecek projenin yatırım değeri 600 milyon lira...



Eviya Gayrimenkul markasıyla İstanbul'un her iki yakasında Ege konseptli proje geliştiren Sinpaş GYO, Ankara'ya da benzer bir proje yapacak. Çankaya'da yükselecek ve 900 üniteden oluşacak projenin yatırım değeri 600 milyon lira olacak. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Ankara göç alan büyük ve çok özel bir pazar. Aynı zamanda Ege'yi İstanbul'dan soma seven ikinci büyük şehrimiz. Biz de bu ilgiden yola çıkarak Ankaralılara güzel bir Ege projesi armağan etmek istedik" dedi. 


HEDEF BİN 500 KONUT SATIŞI


Projede ruhsat çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Seba Gacemer, "Yılın son çeyreğinde lansman yapacağız. Rezidans ve az katlı konutların yer alacağı projemizin, dekorasyonunda Ege konseptine özgü yüksek taş duvarlar ve açık renkler tercih edeceğiz. Projede Ege'ye özgü unsurlar taşıyan çarşımız da yer alacak" diye konuştu. 2015'te 800 milyon ciro ve bin 500 konut satışıyla yılı tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Gacemer, bu yü Şişli Bomonti'de inşa edecekleri Queen Bomonti adlı projeyi de görücüye çıkaracaklarım ifade etti. 



Sözcü




Geri Dön