24 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Aydos Country fiyat listesi!

Sinpaş GYO Aydos Country fiyat listesi!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Sinpaş GYO Aydos Country fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Teslim tarihi Ağustos 2017 olarak belirlenen proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.



Aydos Country Sancaktepe'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.  Sinpaş GYO  imzası ile yükselen projede satışlar devam ediyor. 


Sinpaş GYO  Aydos Country  fiyat listesi konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen proje 50 dönümlük arsa alanına sahip. 


Dairelerin minimum 69 metrekare, maksimum 208 metrekare olarak dizayn edildiği Aydos Country Evleri'nde teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. 


Sancaktepe Aydos Country'de hamam, spor alanları, yüzme havuzu, oyun alanları, güvenlik, yürüyüş alanları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Sinpaş GYO Aydos Country fiyat listesi!

Aydos Country Konutları fiyatları 256 bin TL'den başlıyor. Projede 10 bin TL peşinatta, kalan kısım için 2 ara ödeme yapılıyor, kalan tutar ise 30 ay vadelendiriliyor. 


Sinpaş Aydos Country nerede?

Adres: Veysel Karani mahallesi, Gülhane caddesi No: 7 Sancaktepe/İstanbul


Aydos Country iletişim

Telefon: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön