20 / 04 / 2024

Sinpaş GYO kar dağıtım teklifi genel kurulda!

Sinpaş GYO kar dağıtım teklifi genel kurulda!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtımı hakkında açıklama yaptı.



Sinpaş GYO'nun UFRS'ye göre düzenlenmiş mali tablolarında Özkaynaklar grubu içerisinde yer alan "Geçmiş Yıllar Karları" kalemlerinden karşılanmak üzere, 40 milyon TL tutarında nakit kar payı dağıtılmasının şirketin 2017 yılı faaliyet sonuçlarını görüşmek üzere toplanacak olan Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verildi.

Yönetim Kurulu'nun temettü dağıtımı yapılması konusundaki kararı müzakere edildi. Hissedarlara dağıtılması kararlaştırılan temettünün en geç 31 Ekim 2018 tarihine kadar Yönetim Kurulunca belirlenecek bir tarihte dağıtılmasına ilişkin önerge okundu ve müzakere edildi. Müteakiben yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu'nun kararı oybirliği ile kabul edildi.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin UFRS'ye göre düzenlenmiş mali tablolarında Özkaynaklar grubu içerisinde yer alan "Geçmiş Yıllar Karları" kalemlerinden karşılanmak üzere, 40.000.000 TL tutarında nakit kar payı dağıtılmasının Şirketimizin 2017 yılı faaliyet sonuçlarını görüşmek üzere toplanacak olan Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verilmiştir.

Yönetim Kurulu'nun temettü dağıtımı yapılması konusundaki kararı müzakere edildi. Hissedarlarımıza dağıtılması kararlaştırılan temettünün en geç 31 Ekim 2018 tarihine kadar Yönetim Kurulunca belirlenecek bir tarihte dağıtılmasına ilişkin önerge okundu ve müzakere edildi. Müteakiben yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu'nun kararı oybirliği ile kabul edildi.

Dosya için tıklayın

 


Geri Dön