25 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Marmaris projesiyle devlet başkanlarını ağırlayacak!

 Sinpaş GYO Marmaris projesiyle devlet başkanlarını ağırlayacak!

2012 yılı içerisinde 5 bin konut teslim etmeye hazırlanan Sinpaş GYO, geliştirme aşamasında oldukları Marmaris projesiyle devlet başkanlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Firma yıl sonuna kadar 3 yeni projeye daha başlayacak





Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modern'in içerisinde açılan Bahçeşehir Koleji'nin açılışında konuşan Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2007 yılında Marmaris'te aldıkları 170 dönümlük arazi üzerine başlayacakları projeyi geliştirme çalışmalarında olduklarını söyledi. 


600 adet rezidans, 2 otel, 3 plaj ve 48 adet malikâneden oluşacak projenin, devlet başkanlarından bile ilgi göreceğini belirten Çelik, “Projenin içine yerleştireceğimiz 48 ayrı ünite 600 metrekare büyüklükten başlayacak. Birbirinden bağımsız olacak evlerin her birinin kendi marinası olacak. Dileyen teknesiyle gelebilecek” diye konuştu. Projenin ruhsat aşamasına geldiklerini belirten Çelik, 2 farklı otel inşa edeceklerini, otellerden biri için Rixos ile anlaştıklarını ve yapacakları 48 adet eve de Rixos hizmeti vereceklerini anlattı. 


İnşa edecekleri diğer otelin ise SPA ve sağlık oteli olacağını da sözlerine ekleyen Çelik, arazinin tepeden denize kadar uzandığını kaydetti. 


‘2012'DE YÜZDE 20 BÜYÜDÜK’ 

Sektördeki sıkıntılara rağmen 2011 cirosunu şimdiden geçtiklerini belirten Ömer Faruk Çelik “Böyle giderse 2012 yılında yüzde 25 oranında büyüme sağlamış olacağız” diye konuştu. Sektörün en büyük sorununun müktesep hak olduğunu söyleyen Çelik, “İmar planlarının durdurulması, alınan ruhsatların geçersiz sayılması, yatırımcıları zora sokuyor. Her şey iyi giderken kimse neden iyi gittiğine bakmıyor. Belirsizlikler sektörü durduruyor” diye konuştu.


SİNPAŞ ANKARA’YA GERİ DÖNÜYOR 

Kuruluşu  Ankara  merkezli olan Sinpaş GYO, İncek'te bölgenin ilk konsept projesi olan İncek Life’ı hayata geçiriyor. Yıl sonuna kadar yeni projesini de tanıtacak olan firma, İstanbul Bomonti’de de lüks segmentte proje inşa etmeye hazırlanıyor. Ankara'da yıl sonuna kadar diğer yeni projesini de lanse edecek. İstanbul Şişli'de ise Bomonti Time projesi ile A+ segmente hitap edecek.

Habertürk


Geri Dön