28 / 03 / 2024

Sinpaş GYO Sancaktepe arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Sancaktepe arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Sancaktepe Paşaköy'de yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Mahallesi'ndeki 2 adet arsaya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO'nun Sancaktepe arsaları, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi, 258 ve 260 nolu parsellerde yer alıyor. Taşınmazlar, Kuzey Marmara Otoyolu ile Paşaköy bağlantı yolunun kesiştiği noktada konumlanıyor. Arsalara ulaşım özel araçlarla sağlanabiliyor. Parsellerin yakın çevresinde İSKİ Paşaköy İleri Biyolojik Atıksu Tesisi, farklı sektörlerden firmalara ait depolama ve üretim binaları/fabrikalar, kısmen boş parseller ve 3-4 katlı mesken olarak kullanılan binalar yer alıyor. Taşınmazlar, Sancaktepe Belediyesi'ne 4 kilometre, Sancaktepe ilçe merkezine 5 kilometre, TEM Otoyolu kuzey yanyoluna 6 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise yaklaşık 15 kilometre mesafede bulunuyor. 

Sinpaş GYO Sancaktepe arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Sancaktepe arsaları için 64 milyon 665 bin TL değer takdir edilirken, KDV dahil toplam değer 76 milyon 304 bin 700 TL olarak belirlendi. 

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Mahallesinde yer alan 258 ve 260 parsellere ait 2 adet arsaya ilişkin  "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın
 


Geri Dön