29 / 03 / 2024

Sinpaş GYO’dan iki yeni proje: Ankara’da İncek Green, İstanbul’da Karşıyaka Rezidans!

Sinpaş GYO’dan iki yeni proje: Ankara’da İncek Green, İstanbul’da Karşıyaka Rezidans!

Firma: Sinpaş GYO

Sinpaş GYO, İstanbul ve Ankara’da iki ayrı projesi, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans’ı aynı anda satışa sunarak, Sinpaş’ın 40. yaşını kutladığı 2014’ün son çeyreğinde de hız kesmedi...



Önümüzdeki günlerde de yeni projeler sunacak olan Sinpaş GYO’nun Genel Müdürü Seba Gacemer, “40.yılda 2 milyar değerinde 4000 konutu yeni ev sahipleri ile buluşturmaktan gurur duyduklarını” söyledi. Sinpaş’ın Ankara’da geliştirdiği İncek Dünyası’nın en yeşil etabı İncek Green, başkentte şimdiye kadar görülmemiş bir uygulamayla yemyeşil dokusunu binanın çatısına kadar taşıyor. İstanbul Atakent’teki Karşıyaka Rezidans ise Egeli bir yaşamın kıyısında, eksiksiz bir rezidans konforu ve “home office” olanağı sunuyor.


Basın toplantısını izlemek için tıklayınız!


Gayrimenkulde konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, Sinpaş Grubu’nun 40. yaşını kutlayarak “projeler yılı” ilan ettiği 2014’ün son çeyreğinde yeni projelerini birbiri ardına satışa sunuyor. Sinpaş GYO, Ankara’da büyüyen İncek Dünyası’nın son halkasını İncek Green’le geliştirirken, İstanbul’da yılın 365 günü Egeli bir yaşam ayrıcalığı sunduğu EgeYakası’na komşu Karşıyaka Rezidans’ı lanse etti. 

Bu sene, 10 bin hanelik Sinpaş ailesine 4 bin aile daha katılıyor.


İki projenin tanıtımı için İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında Sinpaş’ın 40. yılına ve hedeflerine dair değerlendirmelerde bulunan  Sinpaş GYO  Genel Müdürü Seba Gacemer şunları söyledi: “2014 bizim için çok özel bir sene. Hem 40. yılımızı kutluyoruz hem de ayağımızı gaz pedalından hiç çekmeden büyüme ivmemizi sürdürüyoruz. Sinpaş GYO ile halka arzımızdan beri 10.000’den fazla aileyi ev sahibi yaptık. Sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da ödüllendirdiği projeler geliştirdik. Boğaz kıyısında yaşamdan, 365 gün Ege yaşantısına, orman manzaralı konutlarımızdan tutun da şehir merkezindeki rezidanslara kadar çok farklı projelere imza attık. 2013’ün ilk 10 ayında 610 adetlik konut satışıyla 325 milyon TL ciro elde etmiştik. Bu yıl aynı dönemde 1.225 adet konut satışıyla 600 milyon TL ciroya ulaşmış bulunuyoruz. 2014’te, geçen yılın aynı dönemine göre adet bazında yüzde 100,  ciro bazında yüzde 85’lik artış elde ettik. 

Gururluyuz ki, 40. yılımızda 2 milyar değerinde 4.000 konutu yeni ev sahipleri ile buluşturmak için kolları sıvadık. 40 yılın kampanyasını tasarladık. Sinpaş GYO’nun 40 yıla özel fırsatlarıyla herkes ev sahibi olsun istedik.”


Sinpaş girdiği her bölgeye değer kazandırıyor


Sinpaş GYO olarak bugüne kadar 3 şehirde geliştirdikleri projelerin bulundukları bölgelere değer kattığını vurgulayan Seba Gacemer, konuyla ilgili şunları söyledi: “Sinpaş’la birlikte değer kazanan, büyüyen bölgeler de ayırt edici bir diğer özelliğimiz. İstanbul’da Küçükçekmece, Çekmeköy, Sancaktepe, Ankara’da İncek ve Bursa’da geliştirdiğimiz bölgelere bizden sonra başka firmalar da girdi. Sinpaş olarak bazı bölgelerin değerlenmesine ve şehrin çehresinin değişmesine katkıda bulunmaktan gururluyuz.”

Son olarak Sinpaş’ın bu yıl lanse ettiği ve edeceği tüm projelere dair bilgi veren Seba Gacemer, bunları şöyle sıraladı: “40. Yaşımızı kutladığımız bu senede şimdiye kadar EgeYakası (378 konut), İncek Blue (225 konut) ve bugün İncek Green (140 konut) ile Karşıyaka Rezidans’ı (174 konut) sizlere sunmanın mutluluğunu yaşadık. Önümüzdeki dönemde yeni lansmanlarımızla yine huzurunuzda olacağız. Ön şatışlarına başladığımız Aydos ormanı yanındaki Sancaktepe projemizin lansmanını birkaç hafta içinde yapacağız. Bomonti, Çankaya-Oran, Gaziosmanpaşa gibi merakla beklenen projelerimizin tasarım çalışmalarını ilettik, hazırlıklarımıza başladık.  2014 yılında tohumlarını ektiğimiz projelerimizin güzel mahsüllerini 2015 yılında alacağız. 2015 yılı hasat yılımız olacak.” Seba Gacemer, Sinpaş GYO’nun halka arzından bu yana geçen 7 yılda tamamlanan ve 2014’te lansmanı yapılmış projelerde geliştirilen konut sayısının 10.500’e ulaştığını belirtti. 


Başkentte yeşil artık gökyüzüne kadar uzanıyor


Sinpaş’ın yeni lanse ettiği projelerden İncek Green, başkentte doğanın kalbinde bir yaşam ayrıcalığı sunan İncek Dünyası’nın en yeşil etabı. İçinde yer aldığı yemyeşil dokuyu ve huzur veren doğal peyzajı Ankara’da görülmemiş bir uygulamayla binanın çatısına kadar taşıyor.

Aileler için tasarlanan 2+1 ve 3+1 daireleriyle konforlu yaşam seçenekleri sunan İncek Green’de, proje giriş kapısından, binanın tasarımına kadar her şey yeşil konseptine uygun olarak tasarlandı. 


Aileler için geniş balkonlar eşsiz bir manzaraya açılıyor


Ankara’da şehrin stresinden uzak, doğayla iç içe huzurlu bir yaşam olanağı sunan İncek Green, İncek Life’ın muhteşem peyzajına ve şehir manzarasına hakim bir konumda bulunuyor. Projede Ankaralıların balkon sevgisi ve her mevsim peyzajın keyfini çıkarmaları düşüncesiyle, cam bölmelerle kapatılıp kış bahçelerine de dönüştürülebilen geniş balkonlar geliştirildi. Bir yanda İncek Life’ın 86 bin metrekarelik harikulade peyzaj alanına, diğer yanda Ümitköy-Çayyolu’na doğru şehir manzarasına hakim bir konumda yer alan İncek Green, zengin bitki örtüsüyle tertemiz ve doğal bir ortamda keyifli bir yaşam vadediyor.

Sinpaş GYO’nun yeşille mavinin muhteşem uyumundan ilham alarak geliştirdiği İncek dünyasına yeni katılan İncek Green’de, diğer etaplarda büyük beğeni toplayarak hızla tükenen 2+1 ve 3+1 dairelere yer veriliyor. Ayrıca projede sınırlı sayıda, Ankaralıların çok seveceği 2+1 dublex loft daireler de var.


Sinpaş GYO’dan iki yeni proje: Ankara’da İncek Green, İstanbul’da Karşıyaka Rezidans!


Yeşil maviyle buluşuyor


Ankara’da İncek Green sakinleri, Sinpaş GYO’nun İncek dünyasında yer alan tüm imkanlardan yararlanabiliyor. Sinpaş GYO’nun projelerindeki yoğun su kullanımının yeni bir örneği olan 1200 metrekarelik açık yüzme havuzunda, havuzla bütünleşik doğal kumlardan oluşan plaj alanı ve dinlenme terasları yer alıyor. İncek Green’in peyzajında ise su kenarı bitkileri ile Ankara’nın iklimine en iyi uyum sağlayan ve en güzel görüntüyü veren Ankara’nın meşhur ağaçları, söğütler, at kestaneleri ve Japon akçaağaçları dikkat çekiyor. Doğadaki dengeyi en iyi aktaran ying/yang şeklinde düzenlenmiş, sessizliğin ve dinginliğin hakim olduğu Zen Bahçesi, dikey yeşil duvarlar ve suyu çevreleyen ahşap kaplamalar ile İncek Green’deki her şey doğal bir yaşam için tasarlandı.


Çocuklar okula yürüyerek gidebiliyor


Sinpaş GYO’nun İncek dünyası, çocuklar için de doyasıya eğlenebilecekleri çok sayıda oyun alanı sunuyor. İçinde tırmanma parkuru, ağaç evler ve oyun mağaralarını barındıran özel bir alan olan Macera Parkı, İncek Life’taki dev yeşil alanda yer alan kaya tırmanış alanı, Uçurtmalı Yeşil Meydan, Ağaç Ev ve çocuk oyun alanları, İncek’teki yaşamı çocuklar için daha da keyifli kılıyor. 

Ayrıca Sinpaş GYO, Türkiye’nin güvenilir ve prestijli markalarıyla işbirliğini başkentteki İncek projesinde de devam ettiriyor. Bahçeşehir Koleji, anaokulu ve ilköğretim okullarıyla Sinpaş GYO’nun İncek dünyasının hemen komşusu. Çocuklarının burada eğitim almasını isteyen aileler, çocuklarını okula 1 dakikada yürüyerek götürmenin rahatlığını yaşıyor.


Rezidanslar hakkında tüm bildiklerinizi unutun


Sinpaş GYO’nun tanıtımını gerçekleştirdiği ikinci projesi, İstanbul Atakent’te yükselmeye başlayan Karşıyaka Rezidans, şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzak oksijen deposu bölgede eşsiz bir manzara sunuyor. Sinpaş GYO’nun çok beğenilen EgeYakası projesine komşu projede bir yanda Küçükçekmece Gölü, diğer yanda Ege Park ve Korupark’ı gören, yeşil ve maviye hakimbir manzarası var. 

Her cephesinde bölgenin ayrı bir güzel manzarasına açılan Karşıyaka Rezidans’ta, daire 13 m²’ye kadar varan geniş balkonlara yer veriliyor. Benzerlerine sadece konut projelerinde rastlanan bu geniş balkonlar, daha havadar ve ferah bir rezidansta yaşama imkanı sağlıyor. 


Home Office’iniz neden Egeli olmasın? 


Karşıyaka Rezidans’ın önemli bir özelliği de, satın alınan her bir dairenin hem konut hem de “home office” olarak kullanılmaya uygun olması. 

Projenin hemen altında yer alan Ege Çarşı’da, Ege’ye özgü lezzetler sunan cafe ve restaurantlar, kuru temizleme, kuaför gibi günlük ihtiyaçların karşılanabileceği dükkanlar bulunuyor. Sağlıklı ve dinç bir yaşamı tercih edenler için Karşıyaka Rezidans’ta yüzme havuzu, güneşlenme terası ve fitnesscenter da yer alıyor.


40. yıl kampanyası ve avantajları


Sinpaş GYO’nun yeşil ve maviyle iç içe, birbirinden değerli projelerinde 40. yıl fırsatı da devam ediyor. Sinpaş’ın 40 yıllık uzmanlığı ve tecrübesini özgün konseptli projelerle birleştiren Sinpaş GYO, 40. yıla özel başlattığı kampanyasında 80 ay vade imkanı ve avantajlı ödeme koşulları sunuyor.

Kampanyada,vade farksız, ara ödemesiz, banka kredisiz, peşinatsız ev sahibi olmak mümkün. Sinpaş GYO, 1+1’den 4+1’e uzanan, ister hemen oturmaya uygun, ister yatırım amaçlı yepyeni projeleri için herkesi satış ofislerinde bir kahve içmeye bekliyor. 


Geri Dön