25 / 04 / 2024

Sinpaş GYOdan yeni ödeme planı! 250 bin TL'lik ev 2 bin TL taksitle!

Sinpaş GYOdan yeni ödeme planı! 250 bin TL'lik ev 2 bin TL taksitle!

Bugüne kadar binlerce ailenin ev sahibi olma hayalini gerçekleştiren Sinpaş GYO, eski evini daha güvenli, daha konforlu, yeni bir evle değiştirmek isteyenler için tarihi bir adım atıyor



Sinpaş GYO, yeni ev sahibi olurken eski evini dilediği koşullarda satmak isteyenlere 18 ay süre veriyor. 18 ay sonunda  evini istediği bedele satamayanlara büyük  bir fırsat daha sunan Sinpaş GYO, eski evlerini ekspertiz değeri üzerinden satın alıyor.

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncüsü Sinpaş GYO, kentsel dönüşüm programına destek vermek üzere, nitelikli konut satın almak isteyenlere transfer teklifi sunuyor.

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türkiyenin acil konut ihtiyacının bir an önce tamamlanması gerektiğine dikkat çekerken Bugün ülkemizde 19 milyon bina bulunuyor. Bu binaların 8.5 milyonunun yenilenmesi gerekiyor. Bu mevcutun yaklaşık yarısı demek. Yani 19 milyon binanın yarısı mühendislik bilgisi olmadan yapılmış kaçak ve dayanıksız yapılar.  Türkiyenin en fazla göç alan ikinci şehri olan Bursayı örnek kabul ettiğimizde  40 bin binanın yıkılması ve yeniden yapılması gerekiyor. İstanbulda ise durum çok daha vahim; 3.5 milyon konut stokundan 2 milyon konutun yenilenmesi gerekiyor. Yarısından fazla. Türkiyenin %80i uzmanlarca deprem bölgesi olarak nitelendiriliyor. Bizim her zeminde sapasağlam ayakta kalabilecek dayanıklılık,kalite ve teknolojide yapılar üretmemiz şart. Ülkemizdeki ihtiyacı konut ihtiyacı var diye tanımlamak doğru değil. Nitelikli konut ihtiyacı var. Bu nedenle Sinpaş GYO olarak, insanların beklentilerini tamamıyla karşılayan, güvenli, sağlam, kaliteli ve şehircilik açısından kente değer katan, yer alacağı bölgeninin  çehresini değiştiren projeler üretiyoruz dedi.

Bu perspektifte Sinpaş GYOnun 5 yılda 15 bin aileyi güçlü, güvenilir ve modern bir ortamda konut sahibi yapmak hedefinde olduğunu belirten Çelik, Sinpaş GYO ile kentsel dönüşüme başladık ve yeni bir ödeme planı oluşturduk. Bu girişimimiz, nitelikli ev arayışında olanların yüzünü güldürecek. Dahası acil konut ihtiyacında hem devlete destek verecek hem de sektöre örnek olacak açıklamasında bulundu.

Yeni Evinize Transfer Başlıyor

Yeni ödeme planını örnek bir planla anlatan Çelik, şunları söyledi: Örneğin toplam fiyatı 250.000 TL olan bir ev satın alacaksınız. Bunun için 18 ay boyunca taksitler sabit 2000TL olacak. 6 ay sonra  20.000 TL, 1 yıl sonra yine 20.000 TLlik ödeme yapılacak. Bakiye ise 18 ay sonra iki farklı şekilde ödenebilecek: İsteyen %1 vade farkı ile Sinpaş bünyesinde 72 ayda ödeyecek, isteyen eski evini  Sinpaş çözüm ortağı  Kentsel Hizmetler AŞ.ye ekspertiz değeri üzerinden satacak ve bu şekilde borcunu ödeyebilecek. Evin bedelinin peşin ödenmesi durumunda ise %15 peşin ödeme indirimi yapılacak.


Geri Dön