29 / 03 / 2024

Sinpaş İstanbul Sarayları'nda 2.100 TL taksitle!

Sinpaş İstanbul Sarayları'nda 2.100 TL taksitle!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: İstanbul Sarayları

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ'nın Boğaziçi'nden esinlenerek Halkalı'da hayata geçirdiği istanbul Sarayları projesinde yüzde 1 peşin, hemen taşın sloganıyla yeni bir ödeme fırsatı sunuluyor. Projenin taksitleri 2.100 TL'den başlıyor...




 Çırağan'dan Yıldız'a, Dolmabahçe'den Salacak'a ihtişamlı sarayların ve eski semtlerin modern mimariyle yeniden yorumlandığı  İstanbul Sarayları  projesinde bu ihtişamlı saray hayatına kavuşmak için 2 bin 100 liradan başlayan taksit seçeneği de sunuluyor.


 1.200 konuttan oluşan İstanbul Sarayları, 62 farklı ev alternatifiyle zengin bir yasam yelpazesi sunuyor. 1+1'den 6+1'e kadar daireler ile 5+2 müstakil yalıların bulunduğu İstanbul Sarayları'nın tamamı 2013 yılı sonunda teslim edilecek.


 Yaklaşık olarak yüzde 85'i satılan projede ortalama metrekare birim fiyatı ise 4 bin 100 lira. İkinci etap ev teslimlerinin sürdüğü, İnşaatın yüzde 90 seviyesine geldiği İstanbul Sarayları, Boğaz keyfini yasama imkanı sunuyor. Bahçesehir'e 8 km mesafede bulunan Mahmutbey gişelerini geçmeye gerek bırakmayan İstanbul Sarayları, Atatürk Havalimanı'na da 10 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Star Gazetesi 


projeye sor



Geri Dön