29 / 03 / 2024

SİNPAŞ Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü haber!

SİNPAŞ Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü haber!

Sinpaş Muğla Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü bir haber verildi. İşte merak edilen detaylar!



ŞANTİYE ÇALIŞANLARI İNŞAAT ALANINA KİLİTLEDİ!

Sinpaş Muğla Kızılbük’te inşaatı devam eden otel projesi mahkeme kararı ile mühürlendi. Marmaris Kent Konseyi üyesi Korcan Yılmaz, "Bugün itibariyle saat 15.30 itibari ile Marmaris Belediyesi ekipleri olay yerine geldiler. Mahkeme kararının ellerine yeni ulaştığını ve inşaat alanını mühürlediklerini ilan ettiler" şeklinde konuştu.

Sputnik’te yer alan habere göre; Muğla Kızılbük’te Sinpaş otel projesine mahkemenin dur kararına rağmen inşaatın devam ettiğini göstermek isteyen Marmaris Kent Konseyi üyelerinden Kent Konseyi üyesi Korcan Yılmaz, şantiye çalışanlarının kapıyı kilitlemesi sonucu inşaat alanında alıkonuldu.

Korcan Yılmaz, Radyo Sputnik’te Atilla Güner’le Akşam Postası’na yaşadıklarını anlatırken bir son dakika gelişmesini de açıkladı; Marmaris Belediyesi’nden zabıtaların Sinpaş'ın Kızılbük projesi inşaatını mühürlediğini duyurdu. Kent Konseyi üyesi Korcan Yılmaz, şantiyede yaşadıklarını şöyle dile getirdi; "ÇED gerekli değildir kararını duyduğumuzda büyük bir sevinç yaşamıştık ve sonrasında olay yerine gidip acaba inşaat durdu mu diye bakmak istedik. Olay yerine gittiğimde kepçelerin çalıştığını gördüm. Beraber gittiğimiz arkadaşlar çalışan kepçelerin görüntülerini almaya çalıştılar ancak güvenlik görevlileri kamerayı fark edince şantiye kapısını zincirleyip kilitlediler. Ben şantiye içinde kalmış oldum. Kapıyı açmak için şeflerinden izin almaları gerektiğini ilettiler. Yaklaşık 10-15 dakika kilitli kaldım.’’

"Çalışma son sürat devam ediyordu ama bugün itibariyle saat 15.30 itibari ile Marmaris Belediyesi ekipleri olay yerine geldiler" diye konuşan Kent Konseyi üyesi Korcan Yılmaz, "Mahkeme kararının ellerine yeni ulaştığını ve inşaat alanını mühürlediklerini ilan ettiler. Yeni bir dava daha açmak istiyoruz çünkü projede 1600 kapı numarası var ama 7 bin lira olmak üzere bir ceza kesildi oysa ki 7 bin lira olmak üzere 1600 kapı numarası kadar ceza kesilmesi gerekiyordu.”

Promosyonlara zam! Emekliler en yüksek promosyon veren bankaya koştu! TEB, Akbank, Garanti promosyonları!

Cumhurbaşkanlığı 12.554 TL maaş ile personel arıyor! İşte detaylar!

Asgari ücretlinin haberi bile yok! Kıdem tazminatına ek en az 2.543 TL ödeme yapılıyor! İşte detaylar!


Geri Dön