24 / 04 / 2024

Sinpaş Köyceğiz’de lansmana özel yüzde 10 indirim!

Sinpaş Köyceğiz’de lansmana özel yüzde 10 indirim!

Sinpaş, ‘şehrin gürültüsünden uzak doğal bir yaşam sürme’ hayalini taşıyanlar için oluşturduğu Köyceğiz Projesi’nin satışlarına devam ediyor. Konutların teslimi de Mayıs 2016 olarak belirlendi.



Köy yaşamının doğallığı ile modern şehirli yaşamın tüm olanakları Köyceğiz’de bir araya getirildiği İstanbul Sancaktepe’de 26 bin metrekare arsa üzerinde inşası devam eden Sinpaş Köyceğiz’de, 1+1’den 4+1’e uzanan daire seçenekleri yer alıyor. Özgün konseptli yeni projeler geliştirmeye devam eden Sinpaş Yapı, İstanbul Sancaktepe’deki 291 konutun yer aldığı Köyceğiz projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı ile birlikte, yüzde 15 erken bahar indirim fırsatı kampanyası da uygulanıyor. 

 

Yatırımcının yeni gözdesi

Avantajlar kapsamında lansmana  özel yüzde 10 indirime ek olarak, satış bedelinin minimum yüzde 70’inin ödenmesi durumunda ise ayrıca  yüzde 15 erken bahar indirimi de sunuluyor. Tamamı peşin olan ödemelerde ise satış bedelinin tamamına yüzde 15 erken bahar indirimi uygulanıyor. Yatırımcıların yeni gözdesi Sancaktepe’de inşa edilen Sinpaş Köyceğiz, 5 ila 11 katlı bloklardan oluşuyor. Tüm blokların göl ve peyzaj manzarasına hâkim olması ve arka cepheli konut bulunmaması, Köyceğiz evlerine ayrı bir değer katıyor. Yeşil alanı 8 bin 600 metrekare olarak projelendirilen Köyceğiz’de, peyzaj; ortada oluşturulan 2 bin 500 metrekarelik biyolojik göletin etrafında geliştirildi.

 

Kolay ve rahat ulaşım

Köyceğiz, TEM otoyolu üzerinde Sancaktepe gişelere sadece 4 kilometre, Şile otoyoluna ise 5 kilometre mesafede bulunuyor. Projenin lokasyonu, yakın çevresindeki okulları, hastaneleri ve bölgede inşası devam eden ve Mayıs 2015’te devreye girecek metro ulaşımıyla da öne çıkıyor. Yakın çevre hastanelerinin yanında, 4 bin 100 yatak kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük şehir hastanesinin hemen yanı başında, yürüme mesafesinde kurulacak olması da Köyceğiz’in yaşam ve yatırım değerini artırıyor. 



Star 


Geri Dön