26 / 04 / 2024

Sinpaş Lagün'de 544 bin TL'ye!

Sinpaş Lagün'de 544 bin TL'ye!

Sinpaş Lagün'de fiyatlar 544 bin TL ile 2 milyon 718 bin TL aralığında



Sinpaş Lagün Phuket Adaları'nda bulunan lagünleri Türkiye'de ilk kez yorumlayan ve dünyadaki sayılı örnekleri arasında yer alan markalı projelere yönelik en güzel örneklerden biri. 

Müşterilerin ev alma kararında çok etkili olan bir diğer unsur ise özel dekorasyonlu olarak hazırlanan örnek evler. Buradaki yaklaşım müşterinin kararında çok etkili oluyor ve dekorasyon aşamasında da çoğunlukla bu evleri örnek alıyorlar. Bu doğrultuda müşteriler kendi beğenisi ve bütçesine göre  dekorasyonu arzu ettiği, istediği şekilde yapıyor. 

Samandıra'da yer alan, müstakil villalar, ikiz villalar, bahçeli evler ve teras evler olmak üzere 5 farklı mimaride, 9 farklı büyüklükte ev tipinden oluşan Lagün Projesi'nin 1.ve 2. Etabı hemen teslim ediliyor. 3. ve 4. Etabı ise 30 Aralık 2010 tarihinde teslim edilecek. 209 ile 749 metrekare arasında değişen daire büyüklüklerine sahip olan projede fiyatlar 544 bin TL - 2 milyon 718 bin TL aralığında.

Sinpaş Lagün'de Lilyum, İris, Mimoza, Lotus ve Anemon isimli beş farklı mimariye sahip, her biri lagün manzaralı teras evler, bahçeli evler ve müstakil villalardan oluşuyor. 

Lagün Apart Residence, Samandıra Lagün Atlı Spor Kulübü, Zen Club ile yaşam kültürünün bütün öğelerini içinde barındırıyor.

Tabiat aşıklarının keyifle yaşayacakları Lagün projesinde, açık ve kapalı manejlerde özel eğitmenler yardımıyla at binmenin keyfini çıkarabilecek, Lagün Apart Residence'in sunduğu oda servisi, çocuk bakıcılığı gibi profesyonel hizmetlerden yararlanabilecekler.

Doğal yaşam tarzı benimsenerek projelendirilen Lagün'de toplam su alanı dahil yaklaşık 70 bin metrekarelik yeşil alan düzenlemesi yapıldı. Nefes kesen bir bitki örtüsüne sahip Lagün projesinde toplam 107 farklı tür bitki yer alıyor. Bu bitkiler içerisinde 11 farklı bitki grubu biyolojik gölet oluşumu sağlamak için her bir Lagün içerisinde kullanıldı. 11 farklı bitki grubunda ise toplam 17 bin 594 adet bitki bulunuyor.  

Lagün, doğayı ve ekolojik yaşam zincirini insanların yaşama mekanına getiren çevreyi ve doğal yaşantıyı koruyan, canlı ve yaşayan bir proje. Lagünler tamamen ekolojik arıtma yöntemleri ile temiz tutuluyor. Arıtılmış dönüşümlü su kullanılarak ekonomik, ekolojik aynı zamanda çevreciye duyarlı bir sisteme sahip Lilyum Bahçe dubleks örnek ev: Tasarımı Mimar Betül Hassamancı, dekorasyonu Sinpaş Grubu şirketlerinden olan Dekor's tarafından hazırlanan iki katlı Lilyum Bahçe yeni bebek sahibi olmuş genç bir çift için dekore edilmiş. İçinde yaşam başlamadan yaşanmışlık hissini müstakbel sahiplerine tattırmayı hedefleyen örnek evde dekorasyona, mevcut planda küçük değişiklikler yapılarak başlanmış. 

Mekanların daha geniş algılanması için, odalar arasındaki geçişlerin homojenliğine dikkat edilmiş. Eve girdiğinizde beyaz ve pastel tonların hakim olduğu masalsı bir salon ile karşılaşıyor. Göz alıcı mobilyaların kullanıldığı mekan, sade ve masalsı bir romantizmle özel bir dekorasyon sunuyor. Salon ve mutfağın ortasındaki veranda, beyaz duvarlarla çevrelenmiş havuzlu bir bahçeye açılıyor. Mutfakta country tarzın etkileri görülüyor. Yalın mobilyalar, ferforje masa ve sandalyeler ile tamamlanmış.  Çalışma odasında ise ceviz kaplama ve beyaz patine yüzeyler birarada kullanılmış. Duvarlardaki gizli ışık oyunları ile öne çıkan alçıpan duvarlar çizgili duvar kâğıtlarına yeni bir hareket getiriyor. Ebeveyn suitinde evdeki oda sayısını azaltmak pahasına da olsa yatak odasına katılan mekân geniş bir banyo olarak kurgulanmış.
www.sinpaslagun.com
0 216 280 00 27


Geri Dön