25 / 04 / 2024

Sinpaş Liva Turkuaz 'dan ev alana 4 günlük Paris seyahati!

 Sinpaş Liva Turkuaz 'dan ev alana 4 günlük Paris seyahati!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Liva Turkuaz

Sinpaş Yapı, Liva Turkuaz projesinden ev alan herkese çekilişsiz kurasız 3 gece 4 günlük Paris seyahati hediye ediyor.




Sinpaş Yapı, Liva İstanbul projesinin ikinci etabı olan Liva Turkuaz’dan Sevgililer Günü için kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor. 26 Ocak tarihinde başlayan ve 14 Şubat’a kadar devam edecek kampanyada,  Liva Turkuaz  etabından ev alan herkes çekilişsiz kurasız Paris seyahati kazanıyor.   


Anadolu yakasının hızla gelişen bölgesi Sultanbeyli’de 52 bin metrekarelik alan üzerine inşası hızla devam eden Liva Turkuaz’da, 1+1 ile 4+1 arasında her ihtiyaca uygun 474 konut yer alıyor. Sevgililer günü kampanyasının yanında, % 1 KDV avantajı da sunan projedeki daireler 162 bin 800 TL ile 618 bin 800 TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Çekilişsiz kurasız Paris tatili hediye!

Liva Turkuaz’dan ev alanlara hem karlı bir yatırım, hem de Paris’e unutulmayacak bir seyahat sunan Sinpaş Yapı, 26 Ocak – 14 Şubat tarihleri arasında ev alan herkesin kampanyadan çekilişsiz kurasız yararlanmasına olanak tanıyor. Liva Turkuaz’ın Paris seyahatinde; gidiş dönüş uçak biletleri, havalimanı vergisi, transferler, seyahat sağlık sigortası, oda kahvaltı dahil otel konaklamanın yanında; panoramik şehir turu, otelde bir gece akşam yemeği, Seine Nehri üzerinde gece turu ve teknede akşam yemeği, Eiffel Kulesi, Saint-Germain Bölgesi ve Kilisesi gezileri yer alıyor. Şehrin ünlü restoranlarından Chez Clement’te bir gecelik akşam yemeği de bu kaçırılmayacak seyahate renk katıyor. Kampanyadan yararlananlar, 3 gece 4 gün seyahat haklarını 14 Şubat – 31 Mayıs tarihleri arasında kullanabilecekler.


 Sinpaş Liva Turkuaz dan ev alana 4 günlük Paris seyahati!


Gölet manzaralı evler 162 bin TL’den başlıyor

Liva Turkuaz etabında 53 metrekare ile 214 metrekare arasında değişen 474 konut bulunuyor. Panorama, Flora ve Alya evlerinden oluşan projede 1+1’den 4+1’e kadar her beğeniye uygun pek çok daire seçeneği yer alıyor. Tüm dairelerin gölet ve peyzaj manzarasına hakim olduğu Liva Turkuaz’daki konutların fiyatları ise 162 bin 800 TL – 618 bin 800 TL arasında değişiyor. Liva Turkuaz’da, 140 metrekare kadar kendine özel bahçe kullanımlı ve 24 metrekare teras kullanımı olan daireler ve tavan yüksekliği 5m’ye varan loft evler dikkat çekiyor.


Yüzde 1 KDV ile ev sahibi olma fırsatı 

Ebeveynlerin keyifle zaman geçirip, çocukların gelişimlerine katkı sağlamak için proje içerisinde oluşturulan Hobi Akademisi, hızla değerlenen lokasyonu, dört mevsim yemyeşil peyzajı ve 5 bin 400 metrekarelik biyolojik göleti, yaz-kış açık havada oturma imkanı sağlayan kış bahçeleri ile büyük ilgi gören Liva Turkuaz için Sinpaş Yapı şirket bünyesinde avantajlı ödeme planı da sunuyor. Konut alıcısına yüzde 1 KDV ile ev alma fırsatı sunan Liva Turkuaz’da, Sinpaş finans sistemi ile şirket bünyesinde 48 ay vade ile eşit taksitlerle ödeme imkanı ve 0.71 banka kredi oranı ile de 120 aya kadar vade seçeneği yer alıyor.


Editöre Not; Bu kampanyada kazanılacak haklar 14 Şubat – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında kullanılabilir ve 3. şahıslara devredilemez. Satış sözleşmesinin fes edilmesi halinde, Sinpaş Yapı hediye bedelini talep ve tahsil etme haklarına sahiptir.



Satış Ofisi: 444 1974

www.sinpasliva.com.tr


projeye sor



Geri Dön