28 / 03 / 2024

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.



Cam sektörünün global oyuncusu konumunda bulunan Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gerçekleştiren Şişecam Düzcam'ın resmi ortağı Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinar’ları aracılığıyla Avrupalı mühendis ve mimarlarla buluştu. 

Avrupa’nın önde gelen mimarlarından olan Share Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu’nun Bükreş ve Sofya’da gerçekleştirdiği online seminerlerde, “Pandemi Sonrası Süreçte Mimarlık” teması altında mimari yaklaşımlarını yayınladı. Etkinlikte Şişecam Düzcam, “Doğru Cam Seçiminin İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri” ve “Pandemi Sürecinde Cam Danışmanlığı” konuları arasında; mimar, cephe danışmanı, cephe firmaları ve mimarlık öğrencilerinden meydana gelen sektör temsilcilerine sunum yaptı.

Share Bükreş’e Polonyalı mimar Piotr Lewicki, Lübnanlı mimar Bernard Khoury ve Hollandalı mimar Erick Van Egeraat sunumlarını katılırken, Sofya etkinliğinde İngiliz mimar Chris Churchman, Alman cephe danışmanı Roland Bechmann ve Hollandalı ünlü mimarlık ofisi UnStudio’dan mimar Frans Van Vuure sunumlarıyla yer aldı. 


 


Geri Dön