28 / 03 / 2024

Şişecam Düzcam Online Share Seminerleri

Şişecam Düzcam Online Share Seminerleri

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Pahalılık yurt dışından online alışverişi patlattı!

Ülkemizin pek çok üründe görece daha pahalı hale gelmesi, yurt dışından online alışverişi de patlattı. Alışveriş hacmi, 11 ayda 102 milyar TL'ye ulaştı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

Şişecam Düzcam T Buluşmaları'nda iki ünlü mimarı ağırlıyor!

Bir hafta arayla iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Şişecam Düzcam T Buluşmaları’nın ilk konuğu Danimarka merkezli 3XN Architecture’ın kurucusu Mimar Kim Herforth Nielsen oldu. 

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla buluştu!

Şişecam Düzcam, Yunanistan'da gerçekleşen Share Atina 2019'da Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Şişecam Düzcam, Hindistan'ın gayrimenkul geliştiricilerini ağırladı!

Şişecam Düzcam, sponsor olduğu BIZNET 2019 etkinliğinde Hindistan’da faaliyet gösteren en büyük gayrimenkul geliştiricisi firmaların satın alma yöneticilerini ağırladı...

Şişecam'a Communicator Awards’dan 5 ödül!

Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanlarında küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu Communicator Awards’dan 5 ödül aldı

Şişecam Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2017’deki yerini aldı!

Şişecam Düzcam, sektörün en prestijli fuarlarından biri olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2017’deki yerini aldı.

3. Havalimanı'nda Şişecam Düzcam tercih edildi!

Şişecam Düzcam'ın ürünleri, mega projeler arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı Projesi için tercih edildi.

Şişecam 9 ayda 638,4 milyon lira net kar elde etti!

Şişecam Topluluğu, bu yılın ocak-eylül döneminde 638,4 milyon lira net kar elde etti.

Şişecam Avrupa'nın en büyük düzcam üreticisi oldu!

Şişecam Topluluğu küresel büyüme hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Topluluk bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., İtalya merkezli düzcam üreticisi Sangalli Vetro Porto Nogaro firmasının varlıklarının tamamını 84,7 milyon Euro karşılığında satın aldı.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Şişecam Düzcam Online Share Seminerleri Haberi

Şişecam Düzcam Online Share Seminerleri

Cam sektörünün global oyuncusu konumunda bulunan Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gerçekleştiren Şişecam Düzcam'ın resmi ortağı Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinar’ları aracılığıyla Avrupalı mühendis ve mimarlarla buluştu. 

Avrupa’nın önde gelen mimarlarından olan Share Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu’nun Bükreş ve Sofya’da gerçekleştirdiği online seminerlerde, “Pandemi Sonrası Süreçte Mimarlık” teması altında mimari yaklaşımlarını yayınladı. Etkinlikte Şişecam Düzcam, “Doğru Cam Seçiminin İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri” ve “Pandemi Sürecinde Cam Danışmanlığı” konuları arasında; mimar, cephe danışmanı, cephe firmaları ve mimarlık öğrencilerinden meydana gelen sektör temsilcilerine sunum yaptı.

Share Bükreş’e Polonyalı mimar Piotr Lewicki, Lübnanlı mimar Bernard Khoury ve Hollandalı mimar Erick Van Egeraat sunumlarını katılırken, Sofya etkinliğinde İngiliz mimar Chris Churchman, Alman cephe danışmanı Roland Bechmann ve Hollandalı ünlü...