19 / 04 / 2024

Şişli Nurol Tower telefon!

Şişli Nurol Tower telefon!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Tower

Nurol Tower projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 'nın girişimi ile İstanbul'un en işlek semtlerinden birinde Şişli'de hayata geçiriliyor. Şişli Nurol Tower telefon numarası ise: 444 64 96 olarak veriliyor...




Nurol Tower projesi tek bloktan oluşacak şekilde İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Şişli-Çağlayan'da yükseliyor. Satış sürecinin devam ettiği Şişli  Nurol Tower  projesi  Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yaşam buldu. 


Şişli Nurol Tower telefon!


Şişli Nurol Tower projesinin bloğu 30 kattan meydana gelecek şekilde tasarlandı. Şişli Nurol Tower projesinin içerisinde bulunan dairelerin alan büyüklüğü 73 metrekareden başlayarak yükseliyor. 242 adet home ofisten meydana gelen Şişli Nurol Tower projesinin fiyat bilgileri şöyle: 


Şişli Nurol Tower fiyat: 


Şişli Nurol Tower projesinde bulunan daireler 491 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcısına sunuluyor. Banka kredisi ile alım yapılabilen Şişli Nurol Tower projesinde bunun için tutarın yüzde 25'i peşin ödeniyor. Şişli Nurol Tower telefon ve adres bilgileri ayrıntılı olarak şöyle: 


Şişli Nurol Tower telefon!


Şişli Nurol Tower telefon ve adres: 


Şişli Nurol Tower adres: Çağlayan İzzet Paşa Mahallesi, Yeni Yol Caddesi, No:1 34387  Şişli-İSTANBUL

Şişli Nurol Tower telefon: 444 64 96 


Şişli Nurol Tower ne zaman teslim? 


Şişli Nurol Tower projesinde bulunan birimler sahiplerine 2014-Ekim ayında teslim edilecek.



Telefon: 444 64 96 

Web Adresi: www.nurolgyo.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön