20 / 04 / 2024

Sivas Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat!

Sivas Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat!

Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda hayata geçirilen Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat devam ediyor.



Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda inşaatına devam edilen Ay Yıldız Cami'sine hayırsever vatandaşların destekleri artarak devam ediyor. Sivas Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu anlamda Zafer Erdemli isimli vatandaş cami için 10 bin TL bağışta bulundu.

Oğlu Kenan Erdemli ile birlikte Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret eden Zafer Erdemli, kendisini gururlandıran bir proje olarak değerlendirdiği Ay Yıldız Camisi'ne karınca kararınca 10 bin TL'lik bir destek sağlamak istediklerini belirtti.

Erdemli ailesinin gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkürlerini sunan Başkan Aydın ise, Sivas'taki cenaze namazlarının büyük bir kısmının artık Ay Yıldız Camisi'nden kaldırılacağını kaydederek şehir merkezindeki cenaze törenlerinde oluşan trafik yoğunluğunun da azalacağını dile getirdi.

18 senedir şehir dışında yaşadığını kaydeden Erdemli, Sivas'a yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Aydın'a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.


Geri Dön