28 / 03 / 2024

Siyahkalem İnşaat Köy projesi!

Siyahkalem İnşaat Köy projesi!

Firma: Siyah Kalem İnşaat

Proje: Köy

Siyahkalem İnşaat Köy projesi satış süreci başladı. Zekeriyaköy'de 467 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen proje 13 milyar TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.



Siyahkalem İnşaat ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Siyahkalem  Köy  projesi 467 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede 5 farklı tipte daire bulunuyor. 


Siyahkalem İnşaat Köy projesi daire sayısı 1.167 olarak belirlendi. 13 milyar TL yatırımla inşa edilen projede 15 bin metrekarelik alan kiralanabilir, 50 bin metrekarelik alan ise konut alanına ayrıldı.


Siyahkalem İnşaat Köy projesi metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Projede 2 tenis kortu, 4 basketbol sahası ve 3 açık yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Siyahkalem Köy projesi lokasyon olarak  Maslak 'a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika, Sarıyer İDO'ya 10 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.


Apartman dairesinin, çift dubleks dairelerin, sıra evlerin, ikiz villaların ve müstakil villaların yer aldığı Siyahkalem İnşaat Köy projesi, Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. 


Siyahkalem Köy iletişim

Tel: 0212 202 64 64 

Web: www.koy.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön