26 / 04 / 2024

Skoda Fabia Şubat ayı fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

Skoda Fabia Şubat ayı fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

Skoda Fabia Şubat ayı fiyatları belli oldu! FABIA  Elite 1.0 TSI 95 PS, Elite 1.0 TSI 110 PS DSG, Premium 1.0 TSI 110 PS DSG, Monte Carlo 1.5 TSI ACT 150 PS DSG modellerini Şubat ayı fiyatları ve aracın özellikleri sizler için derledik…



Otomobil tutkunları Skoda Fabia modellerini araştırıyor. 4. Jenerasyon Skoda Fabia, çekici dış görünümü ve üstün mühendislik sayesinde kusursuz bir birleşim görüntüsüyle dikkat çekiyor. Araç, geniş, havalı ve dikkat çekici tasarımdan ödün yok. Aerodinamik üstünlük, otomobilin yüksek kalitede sürüş dinamiklerinin yanı sıra aynı zamanda düşük yakıt tüketimiyle sunması da öne çıkan özellikler arasında başarılı bir araç haline geliyor.

 Skoda Fabia Şubat ayı fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

6.5’’ büyüklüğündeki yüksek çözünürlüklü ekran araç içi multimedya deneyiminin en üst seviyede sunulmasını sağlayan yeni model aynı zamanda otomobilin tüm sistem ayarlarının dokunmatik ekran vasıtasıyla yönetilmesini de kolaylaştırıyor. Çoklu Çarpışma Freni sistemi bir kaza anında otomobilin yüksek süratte hareket etmeye devam etmemesinin yanı sıra bazı ikincil kazaların oluşmasının önünü alıyor. Standart olarak sunulan Çoklu Çarpışma Freni sitemi de otomobilin hızını saatte 10 kilometre sürate indirgiyor.

Skoda Fabia modelinin Şubat ayı fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…


Geri Dön